Euroopan solidaarisuusjoukot: Vapaaehtoistoiminnan uudet toimijat -koulutus

Koulutus Kansainvälistyminen Kansalaistoiminta Nuorisotyö Vapaa sivistystyö Euroopan solidaarisuusjoukot

Vapaaehtoistoiminnan uudet toimijat -koulutus

Koulutus on kokonaisvaltainen tietopaketti Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistoiminnosta. Se sopii erityisesti vapaaehtoistoimintaa suunnitteleville tai hiljattain laatumerkin saaneille organisaatioille. Koulutus palvelee kaikkia toimijoita, jotka haluavat päivittää tietonsa. Säännöt ja toimintatavat selkeytyvät ja hyvät käytännöt siirtyvät toimijalta toiselle. Kaikkiin kysymyksiin vastataan, tule kysymään!

Päivän tavoitteena on tarjota osallistuville organisaatiolle ideoita ja välineitä Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistoiminnan suunnitteluun, hallinnointiin ja käytännön toteutukseen. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitua muiden osallistujien kanssa sekä kuulla erilaisista koulutusmahdollisuuksista Euroopan solidaarisuusjoukot- tai Erasmus+ -ohjelmien tuella.

Koulutuksen aikana käydään läpi Euroopan solidaarisuusjoukkojen vapaaehtoistoiminnan hakuprosessia suunnittelusta arviointiin, kumppanuutta, oppimisen tukemista, vakuutuskäytäntöjä, hallintoa, kielivalmennusta, tulosten levittämistä ja hyödyntämistä, sekä muita osallistujien esiintuomia aiheita.

Koulutus on osallistujille maksuton ja sen aikana tarjotaan aamukahvi ja lounas. Korvaamme jälkikäteen osallistujien matkakulut edullisinta julkista matkustustapaa käyttäen. 

 Lisätiedot


 

Ilmoittautumiset 4.10.2024 mennessä

Aika ja paikka

29.10.2024 10.00 – 15.30
Koulutus järjestetään 29.10.2024 klo 10.00-15.30 Helsingissä. Aamukahvi on tarjolla klo 9.30 alkaen.

Ilmoittautumisaika

14.5.2024 – 4.10.2024 klo 16:00