Kansalliset perustaitojen osaamismerkit KOSKI-palvelussa

Webinaari Vapaa sivistystyö

Opetushallitus järjestää maanantaina 20.5.2024 klo 12-14 KOSKI-webinaarin, jonka aiheena on kansallisten perustaitojen osaamismerkkien tietojen tallentaminen ja tarkistaminen KOSKI-palvelussa. Webinaari on suunnattu erityisesti niille vapaan sivistystyön oppilaitoksille ja niiden ylläpitäjille, jotka ovat mahdollistaneet tai suunnittelevat tulevaisuudessa mahdollistavansa osaamismerkkien tietojen tallentamisen oppijoiden suostumuksella. 

Webinaarissa käydään läpi osaamismerkkien tietojen tallentamisen yleisiä periaatteita sekä tietojen tallentaminen ja tarkistaminen KOSKI-palvelussa. Lisäksi käydään läpi KOSKI-palvelun yleisiä toimintaperiaatteita sekä Virkailijan Opintopolun palveluiden ja KOSKI-palvelun käyttöoikeuksia ja käyttäjähallintaa.   

Esitysosuuden jälkeen tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä ja käydä keskustelua tilaisuuteen liittyvistä aiheista.

Tilaisuus järjestetään Teamsissa, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Tilaisuus tallennetaan ja webinaaritallenne tulee tilaisuuden jälkeen saataville eDuuni-wikiin.  Tallennetta sekä eDuuni-wikissä julkaistua esitysmateriaalia voi vastaisuudessa käyttää vapaan sivistystyön oppilaitosten KOSKI-käyttäjien koulutusmateriaalina.

Löydät eDuuni-wikissä julkaistavat linkit Teams-tapahtumaan sekä esitysmateriaaleihin tämän tapahtuman Linkit-osiosta.

Lisätietoa tilaisuudesta saat KOSKI-asiakaspalvelusta:
koski(a)opintopolku.fi