Korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien kielitaidon merkitys – SIMHE-webinaari kielitietoisuudesta korkeakoulutuksessa ja työelämässä

Kansainvälistyminen Kotoutuminen Kulttuurinen moninaisuus Maahanmuuttajakoulutus Korkeakoulutus

Tule mukaan kuulemaan SIMHE-palveluissa (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland) kehitetyistä hyvistä käytänteistä korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien kielitaitoon liittyen. Paneelikeskustelussa kielitaidon merkitystä korkeakoulutuksessa ja työelämässä pohditaan tutkimuksellisista ja kehittämisnäkökulmista.

SIMHE-palveluiden tavoitteena on sujuvoittaa korkeasti koulutettujen, eri statuksilla olevien maahanmuuttajien ja ulkomaalaistaustaisten aiemmin hankitun osaamisen tunnistamista ja tunnustamista sekä korkeakoulutukseen ohjautumista, tutkinnon suorittamista sekä työllistymistä suomalaisille työmarkkinoille kansallisesti ja alueellisesti.

Tilaisuus on suunnattu korkeakouluille, korkeasti koulutettujen maahanmuuttajien palveluiden parissa työskenteleville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. 

Webinaarin tallenne tulee tekstitettynä (suomi, ruotsi ja englanti) katsottavaksi huhtikuun aikana. Tallennamme linkin tälle tapahtumasivulle.

Aika ja paikka

10.4.2024 09.00 – 11.00
2h

Ilmoittautumisaika

19.3.2024 – 8.4.2024 klo 23:59