Lukiokoulutuksen valtionosuusrahoituksen webinaari

Webinaari Valtionosuudet Lukiokoulutus

Tervetuloa lukiokoulutuksen valtionosuusrahoituksen webinaariin!

Opetushallituksen Valtionosuudet-tiimi järjestää valtionosuusrahoitusta ja syksyn tilastointipäivän 20.9. tiedonkeruuta koskevan webinaarimuotoisen etäkoulutuksen seuraavasti:

Lukiokoulutuksen webinaari keskiviikkona 21.8.2024 klo 9.30–11.00

(Teams-linkki webinaariin lisätään myöhemmin)

Webinaari on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Webinaari on tarkoitettu lukiokoulutuksen valtionosuuden perusteena olevien KOSKI-tietovarantoon siirrettävien tietojen ilmoittamisesta vastaaville henkilöille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valtionosuusrahoituksesta ja sen määräytymisperusteista.

Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • Miten opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoima valtionosuusrahoitus määräytyy
  • Valtionosuuden perusteena olevien tietojen ilmoittaminen KOSKI-tietovarantoon

Koulutuksen järjestäjällä on lain mukainen velvoite ilmoittaa toiminnan laajuutta koskevat tilastointipäivän 20.9. tiedot 10 päivän kuluessa tilastointipäivästä (asetus opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta 1766/2009, 25 §). Toiminnan laajuutta koskevilla tiedoilla tarkoitetaan valtionosuusrahoituksen perusteena olevia tietoja, kuten oppilaiden ja opiskelijoiden opiskeluoikeuksien läsnäolo- ja rahoitusmuototietoja sekä muita tietoja. Koulutuksen järjestäjien valtionosuusrahoitus lasketaan opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun asetuksen mukaisesti KOSKI-tietovarannossa 30.9. tallennettuina olevien tilastointipäivän oppilas-, opiskelija- ja suoritetietojen perusteella.

Aika ja paikka

21.8.2024 09.30 – 11.00
1,5 h