TFK-ohjelman aluekohtaiset infotilaisuudet, hakukierros 2024

Infotilaisuus Kansainvälinen liikkuvuus Kansainvälistyminen Ukraina Korkeakoulutus Globaali yhteistyö Team Finland Knowledge

 

Team Finland Knowledge-ohjelman tavoitteena on luoda ja vahvistaa suomalaisten korkeakoulujen yhteistyötä TFK-verkoston valittujen kohdealueiden ja -maiden kanssa. Ohjelma rahoittaa korkeakoulujen koulutusyhteistyötä yhteistyö- ja liikkuvuushankkeiden kautta. 

Vuonna 2024 TFK-ohjelman kohdealueet ja -maat ovat Eteläinen Afrikka, Latinalainen Amerikka, Kaakkois-Aasia (Indonesia, Malesia, Singapore, Thaimaa, Vietnam), Intia ja Kiina. Lisäksi osana TFK-ohjelmaa järjestetään erillinen haku, jolla tuetaan yhteistyötä ukrainalaisten korkeakoulujen kanssa.

Tervetuloa TFK-ohjelman aluekohtaisiin infotilaisuuksiin maaliskuussa 2024!

Järjestämme TFK-ohjelman sekä Ukraina-haun kohdealueille omat infosessiot, joissa käydään läpi, millaisiin asioihin tulisi yhteistyötä suunniteltaessa kiinnittää huomiota ja millaisilla yhteistyökuvioilla on mahdollisuuksia menestyä eri kohdealueilla. Aluekohtaiset webinaarit järjestetään yhteistyössä TFK-asiantuntijoiden kanssa seuraavan aikataulun mukaisesti:

Ma 4.3. klo 10.00-11.30 Kaakkois-Aasia ja Intia, TFK-erityisasiantuntija Mika Tirronen, Singapore

Pe 8.3. klo 10.00-11.30 Eteläinen Afrikka, TFK-erityisasiantuntija Iina Soiri, Pretoria

Ma 11.3. klo 10.00-11.30 Kiina, TFK-erityisasiantuntija Olli Suominen, Peking

Ma 25.3. klo 12.30-14.00 Ukraina, erityisasiantuntija Sari Eriksson, OKM

Ti 26.3. klo 14.00-15.30 Latinalainen Amerikka, TFK-erityisasiantuntija Johanna Kivimäki, Sao Paolo

Aluekohtaiset webinaarit nauhoitetaan ja materiaalit tallennetaan tälle tapahtumasivulle noin viikon kuluessa webinaarista ja ne ovat saatavilla 2 viikon ajan. Tämän jälkeen voit pyytää kunkin aluekohtaisen webinaarin tallenteen osoitteesta: TFK-programme(at)oph.fi.

Ilmoittautuminen aluekohtaisiin webinaareihin on päättynyt.