Tutkintokoulutukseen valmentavan koulutuksen opiskeluoikeudet KOSKI-palvelussa

Webinaari Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Opetushallitus järjestää maanantaina 25.3.2024 klo 12-14 KOSKI-webinaarin, jonka aiheena on tutkintokoulutukseen valmentavan koulutuksen tietojen tallentaminen ja tarkistaminen KOSKI-palvelussa. Webinaari on suunnattu erityisesti TUVA-koulutusta oppilaitoksille ja koulutuksen järjestäjille. 

Webinaarissa käydään läpi TUVA-koulutuksen tietojen tallentamisen yleisiä periaatteita sekä opiskeluoikeuksien tietojen tallentaminen ja tarkistaminen KOSKI-palvelussa. Esitysosuuden jälkeen tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä ja käydä keskustelua tilaisuuteen liittyvistä aiheista. Tilaisuudessa ovat paikalla KOSKI-palvelun asiantuntijat vastailemassa kysymyksiin ja käymässä keskustelua osallistujien kanssa. 

Tilaisuus järjestetään Teamsissa, eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Tilaisuus tallennetaan ja webinaaritallenne tulee tilaisuuden jälkeen saataville eDuuni-wikiin.  Tallennetta sekä eDuuni-wikissä julkaistua esitysmateriaalia voi vastaisuudessa käyttää TUVA-koulutusta järjestävien koulutustoimijoiden KOSKI-käyttäjien koulutusmateriaalina.

Löydät eDuuni-wikissä julkaistavat linkit Teams-tapahtumaan sekä esitysmateriaaleihin tämän tapahtuman Linkit-osiosta.

Lisätietoa tilaisuudesta saat KOSKI-asiakaspalvelusta:
koski(a)opintopolku.fi