Vaikuttavaa hankeviestintää -koulutus

Infotilaisuus Webinaari Kansainvälinen liikkuvuus Kansainvälistyminen EPALE Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ yleissivistävälle koulutukselle eTwinning
Vaikuttavaa hankeviestintää -koulutuksen 29.8.2024 mainoskuva.

Teet Erasmus+ -hankkeessa tärkeää työtä, josta kannattaa ja pitää kertoa muillekin! Jokainen hanke vaikuttaa yksilötasolla, oppilaitoksissa, työelämässä tai alueellisesti. Siksi hankkeen kokemuksista ja tuloksista on tärkeää kertoa ulospäin.

Tule kuulemaan, miten suunnittelet hankkeesi viestintää ja saat sen osaksi hanketyön arkea. Saat myös vinkkejä siihen, miten vaikuttavuuden huomioiminen tukee hankeviestintää.

Mitä: Vaikuttavuus- ja viestintäkoulutus (webinaari)
Milloin: to 29.8.2024 klo 14.00-15.30
Kenelle: Kaikille aloittaville yleissivistävän koulutuksen ja aikuiskoulutuksen Erasmus+ KA1- ja KA2-hankkeille

Ohjelma:

Klo 14.00-15.00 Aloittaville Erasmus+ -hankkeille yhteinen vaikuttavuus- ja viestintäkoulutus

Klo 15.00-15.30 Tietoa eTwinning- ja EPALE-verkkoalustoista viestinnän tukena (erilliset rinnakkaisryhmät)

  • eTwinning on helppoa ja hauskaa kansainvälisyyttä perusopetuksessa ja toisella asteella. Monikansallisessa luokkahuoneessa oppilaat voivat osallistua aktiivisesti erilaisiin projekteihin. eTwinningistä löytyy myös yhteistyöympäristö, johon voi tallentaa hankkeessa tuotettuja materiaaleja ja jota voi käyttää verkkoneuvotteluihin. 
  • EPALE on monikielinen ja avoin aikuisoppimisen verkkofoorumi, joka mahdollistaa hyvien käytäntöjen jakamisen ja verkostoitumisen sekä vuoropuhelun aikuisoppimisen ammattilaisten kesken. EPALE toimii aikuiskoulutushankkeiden viestinnän tukena koko hankkeen elinkaaren ajan.

Koulutus on vapaaehtoinen ja ilmainen eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista.

Koulutus tallennetaan. Tallenne on katsottavissa tilaisuuden jälkeen kaksi viikkoa, ja sen jälkeen tallenteen linkin voi pyytää erikseen sähköpostiosoitteesta: erasmus.viestinta [at] oph.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Liity webinaariin tästä

Aika ja paikka

29.8.2024 14.00 – 15.30