Valtakunnallinen virtuaalinen vanhempainilta: Sähkösavukkeet ("vapet") ja nikotiinipussit – mistä kyse ja mitä tehtävissä?

Webinaari Hyvinvointi Kodin ja koulun yhteistyö Ammatillinen koulutus Lukiokoulutus Perusopetus Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus Vapaa sivistystyö

Pohdituttaako nuorten sähkösavukkeiden käyttö (eli vapetus)? Onko lapsesi arkiympäristöissä tullut esiin nikotiinipussien käyttöä? Tai onko sinulla herännyt huoli, että ehkä oma lapsesi on kokeillut tai käyttää niitä säännöllisemmin? Tule kuulemaan mistä ilmiössä on kyse: mitä kaikkea siihen kuuluu ja miksi se herättää huolta.

Vanhempana voit tehdä paljon aloittamisen ehkäisemiseksi ja myös lopettamishalun herättämiseksi. Vanhempainillassa annetaankin vinkkejä, miten käytännössä vanhempana voit ottaa asian nuoren kanssa puheeksi ja miten voit tukea nuorta käytön lopettamisessa. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Tilaisuuden järjestää Nikotiiniviestintäverkosto (THL, Opetushallitus, Valvira, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, Filha ry, Suomen ASH ry, Syöpäjärjestöt ry). 

Tilaisuus järjestetään Teams-livessä ja siihen ei tarvitse ilmoittautua. 

Ohjelma ja linkki tilaisuuteen löytyy THL:n sivuilta. 

Aika ja paikka

23.4.2024 18.00 – 19.00