Vapaan sivistystyön neuvontaklinikka

Webinaari Vapaa sivistystyö

Opetushallitus järjestää maanantaina 26.2.2024 klo 12.00-13.00 vapaan sivistystyön neuvontaklinikan. Paikalla vastailemassa kysymyksiin ovat Opetushallitukselta vapaan sivistystyön asiantuntijat sekä ePerusteet- ja KOSKI-palveluiden asiantuntijat. Tilaisuus on suunnattu erityisesti vapaan sivistystyön oppilaitoksille ja niiden ylläpitäjille.

Voit osallistua Teams-klinikalle ilman ennakkoilmoittautumista, kysyä ja keskustella mielen päällä olevista asioista. Tapahtumassa on mahdollista kysyä esimerkiksi osaamisperusteisuuteen, kansallisiin perustaitojen osaamismerkkeihin sekä ePerusteet- ja KOSKI-palveluihin liittyviä kysymyksiä. Klinikalla ei ole aikataulutettua ohjelmaa, eikä tilaisuudessa esitetä ennalta valmisteltuja esitysmateriaaleja. Tilaisuuden ohjelma ja sisältö määräytyvät osallistujien esiin nostamien aiheiden ja kysymysten perusteella.

Tilaisuus tallennetaan ja se on kaksi viikkoa tilaisuuden jälkeen omaan käyttöön ladattavissa tai katsottavissa. Latauslinkki päivitetään tämän tapahtuman Linkit-osioon tilaisuuden jälkeen.