Hyppää pääsisältöön

Tasa-arvoisen peruskoulun tulevaisuus


Mikä on peruskoulun tehtävä ja lupaus tästä 40 vuotta eteenpäin? Millainen koulu antaa lapsille ja nuorille parhaat mahdolliset eväät tulevaisuuteen ja auttaa jokaista löytämään omat vahvuutensa?
Tasa-arvoinen maailman paras peruskoulu vaatii toteutuakseen yhteistä toimintakulttuuria sekä pitkäjänteistä toimintaa. Tervetuloa osallistumaan!
Tasa-arvoisen peruskoulun priorisoidut tavoitteet

Tasa-arvoisen peruskoulun priorisoidut tavoitteet

Peruskoulufoorumin seurantaryhmä valitsi neljä keskeisintä tavoitetta tasa-arvoisen peruskoulun vahvistamisen tueksi. Seuraa tavoitteiden toteutumista.

Peruskoulufoorumin seurantaryhmä

Peruskoulufoorumin seurantaryhmä

Peruskoulufoorumi kokosi perusopetuksen toimijat ja yhteistyötahot yhteiseen visiointiin peruskoulun tulevaisuudesta. Työn tuloksena syntyi Tasa-arvoisen peruskoulun tulevaisuus -sitoumus, jonka linjaa tavoitteet ja toimet.

#paraskoulu-lupauksia

#paraskoulu-lupauksia

Haastoimme peruskoulufoorumin seurantaryhmän jäsenet antamaan lupauksensa tasa-arvoisen koulutuksen edistämiseksi. Millaisin keinoin sinun yhteisösi voi osallistua tavoitteiden toteuttamiseen?

#paraskoulu-työpajat

#paraskoulu-työpajat

#paraskoulu-kampanjan tilaisuuksia järjestettiin keväästä 2018 alkaen ja kiertue päättyi huhtikuussa 2019 Oulun tilaisuuteen. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan tasa-arvoisen peruskoulun tulevaisuudesta. Löydetään yhdessä keinot, joilla teemme peruskoulustamme parhaan!

Kunniamaininta: innostava #paraskoulu-teko tai idea

Kunniamaininta: innostava #paraskoulu-teko tai idea

Peruskoulufoorumin kunnianmaininnan, Innostava #paraskoulu-teko tai -idea 2019 saivat Kulosaaren yhteiskoulu, Pudasjärven Hirsikampus ja Ylöjärven yhtenäiskoulu.