Kuvituskuva, opiskelijat tekevät ryhmätöitä

Parannamme palvelujamme ja kehitämme toimintaamme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Osallistamme asiakkaitamme ja kumppaneitamme laajasti erilaisissa kehitystöissä. Panostamme erilaisten asiakasryhmien tarpeiden selvittämiseen ja hyödynnämme muun muassa palvelumuotoilun menetelmiä.   

Järjestämme erilaisia työpajoja ja tapahtumia, joissa keräämme ymmärrystä ajankohtaisiin kehittämisteemoihin liittyen. Keräämme myös säännöllisesti tietoa erilaisilla kyselyillä. 

Tapahtumien ja työpajojen sekä kyselyiden lisäksi käymme jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa erilaisissa verkostoissa ja työryhmissä.

Lisätietoja:

Oletko kiinnostunut osallistumisesta? 

Tiedotamme osallistumismahdollisuuksista esimerkiksi uutiskirjeissämme ja muissa tiedotteissa sekä kerromme tulevista tapahtumista tapahtumakalenterissa ja eri palveluissamme.  

Jos haluat antaa palautetta palveluistamme tai osallistua tietyn palvelun kehittämiseen, löydät täältä eri palveluidemme yhteystiedot

Tietoja valtakunnallisista lähteneistä ja tulevista kyselyistä löytyvät Tiedonkeruut.fi -palvelusta. Samasta palvelusta löydät tietoa myös muiden viranomaisten tiedonkeruista.