Uutinen

Erasmus+ ammatillisen koulutuksen hakukierros 2020 käynnistyy

Ohjelmat Ammatillinen koulutus Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Kansainvälistyminen
Lamppu

Ammatillisen koulutuksen toimija, lähde mukaan Erasmus+ -ohjelmaan!

Erasmus+ -ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia ammatillisen koulutuksen opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuteen sekä koulutuksen kehittämiseen kansainvälisessä yhteistyössä. Jaossa hakukierroksella on noin 10 miljoonaa euroa. Kannustamme erityisesti uusia hakijoita liikkeelle ja autamme mielellämme alkuun.

Liikkuvuushankkeet

Liikkuvuushankkeissa rahoitetaan opiskelijoiden ja henkilöstön ulkomaanjaksoja ja sitä kautta tapahtuvaa osaamisen ja organisaation kehittymistä. Opiskelijoiden ammatillisen ja muun osaamisen kerryttäminen ulkomaanjaksoilla on mahdollista sekä työpaikalla että oppilaitoksessa. Henkilöstö voi jaksoillaan kehittää omaa osaamistaan esimerkiksi osallistumalla job shadowing- jaksolle tai opetukseen, sekä vahvistaa oman organisaationsa kansainvälisiä verkostoja.

Strategiset kumppanuushankkeet

Strategiset kumppanuushankkeet ovat kansainvälisiä yhteistyöhankkeita, jotka keskittyvät hyvien käytäntöjen vaihtamiseen tai uusien tuotteiden kehittämiseen.

Tukea hakemuksen valmisteluun

Tarjolla on monipuolinen kattaus erilaisia palveluja Erasmus+ -hankkeen hakijoille, joita kannattaa hyödyntää. Näistä on hyötyä erityisesti aloitteleville hanketoimijoille.

Hakuajat

Liikkuvuushankkeet (KA1): 5.2.2020

Strategiset kumppanuushankkeet (KA2): 24.3.2020