Uutinen

Kansainväliset kokemukset jakoon

Ohjelmat Euroguidance Elinikäinen ohjaus
Ohjaaja, oletko osallistunut kansainväliseen yhteistyöhankkeeseen, oppinut uutta jonkin toisen maan ohjauskäytännöistä tai saanut inspiraatiota ohjaustyöhösi esimerkiksi kansainvälisestä konferenssista? Kirjoita meille lyhyt tai pidempi teksti kansainvälisyyteen liittyvästä kokemuksestasi, niin jaamme sen Euroguidancen viestintäkanavissa innostamaan muita ohjausalan ammattilaisia kansainvälistymään.
Nuoria opiskelemassa pöydän ääressä.

Oletko aktiivinen ohjausalan kansainvälisissä verkostoissa tai järjestänyt Suomessa ohjelmaa kansainvälisille vieraille? Haluaisitko jakaa muille opinto-ohjaajille kansainvälisiä kokemuksiasi ja mitä olet niistä oppinut?

Jos vastasit kyllä, kirjoita teksti kansainvälisestä kokemuksestasi ja ota yhteyttä Euroguidance-tiimiin, niin jaamme tarinasi Euroguidancen viestintäkanavissa. Voit esimerkiksi kertoa, miten kansainväliset kokemukset ovat kehittäneet sinua ammatillisesti ja miten olet hyödyntänyt oppimaasi ohjaustyössäsi.

Juttu voi olla pidempi tai lyhyempi teksti, jonka julkaisemme Euroguidancen verkkosivuilla ja/tai sosiaalisen median kanavissa. Kokemustarinoiden tarkoituksena on levittää hyviä kansainvälistymisen käytäntöjä ohjauksessa ja innostaa ohjausalan ammattilaisia kansainvälistymään.

Lähetä tekstisi ja mahdolliset kuvat Euroguidance-tiimille osoitteeseen euroguidance(at)oph.fi.

Lisätietoa: 

Juuli Juntura / Euroguidance