Uutinen

Tehdään yhdessä ammatillinen koulutus näkyväksi Euroopan ammattitaitoviikolla!

Koulutus ja tutkinnot Ammatillinen koulutus Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle
Euroopan ammattitaitoviikko (European Vocational Skills Week 2020) järjestetään tänä vuonna 9.-13.11.
Euroopan ammattitaitoviikko 2020

Viikkoa vietetään Euroopan komission aloitteesta, ja sen tavoitteena on nostaa esiin ammatillista osaamista ja sen merkitystä sekä tuoda ammatillisen koulutuksen tarjoamat uramahdollisuudet yhä paremmin nuorten ja heidän vanhempiensa tietoisuuteen. Tänä vuonna teemoina ovat kestävä kehitys ja digitaalisuus

The VET Excellence Awards

Euroopan ammattitaitoviikon yhteydessä jaetaan The VET Excellence Awards -palkintoja, joilla tuodaan esiin ammatillista koulutusta edistäneitä organisaatioita, henkilöitä ja projekteja. Voit äänestää suosikkiehdokastasi 10.10.2020 alkaen komission European Vocational Skills Week -verkkosivuilla.

Suomesta ehdolla palkinnonsaajiksi ovat SASKY koulutuskunta­yhtymä sekä Jyväskylän yliopisto.

Rekisteröi tapahtumasi komission verkkosivuille! 

Järjestätkö tänä syksynä ammatilliseen koulutukseen liittyvän tapahtuman? Rekisteröi tapahtumasi Euroopan komission verkkosivuille osaksi Euroopan ammattitaitoviikkoa! Tapahtuman ei tarvitse olla juuri viikon aikana, vaan kaikki kuluvan syksyn aikana järjestettävät tapahtumat soveltuvat osaksi kampanjaa. Rekisteröidyt tapahtumat ovat EVSW-viikon virallisia kumppaneita ja ne näkyvät komission verkkosivuilla Euroopan kartalla. 

Tänä syksynä on suositeltavaa järjestää etä- ja virtuaalisia tapahtumia vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi. Seuraathan aktiivisesti kokoontumisten ja tapahtumien järjestämiseen liittyviä alueellisia ja paikallisia suosituksia.

Opetushallitus on tänä vuonna Euroopan ammattitaitoviikon Suomen National Contact Point, jonka tehtävänä on innostaa ja tukea suomalaisia ammatillisen koulutuksen toimijoita tekemään ammatillista osaamista näkyväksi syksyn aikana.

Uutista päivitetty 13.10.2020. Lisätty Suomesta The VET Excellence Awards -palkinnoille ehdolla olevat organisaatiot.