Uutinen

Vietetään Lukuviikkoa yhdessä – katso myös Lukuliikkeen materiaalivinkit

Opettajat ja kasvattajat Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Opettajat ja kasvattajat
Hyvää Lukuviikkoa kaikille! Tällä viikolla kiinnitetään entistä enemmän huomiota tärkeään selviämistaitoon, lukutaitoon. Lukuviikon ympärillä on tarjolla lukemiseen liittyvää ohjelmaa ja sisältöjä.
Lukuviikko

Tänä vuonna ohjelma on täysin virtuaalinen ja löydät sen Lukuviikon sivuilta. Ohjelmassa on esimerkiksi viikon jokaisena päivänä nuoren runoilijan Open Mic -esitys. Lukuviikon sivuille on myös koottu tehtäviä, joita voi hyödyntää opetuksessa ja etäopetuksessa. Lukuviikkoa järjestää vuosittain Lukukeskus, joka on Lukuliikkeen yhteistyökumppani.

Katso Lukuliikkeen materiaalivinkit etäopiskeluun

Lukuliike on julkaissut viimeisten viikkojen aikana joka päivä vinkkejä etäopetukseen lukutaidon näkökulmasta. Olemme koonneet muiden toimijoiden laatimia hyviä etäoppimateriaaleja ja keksineet myös omia vinkkejä, ja löydät kaikki vinkit linkkeineen koottuna Lukuliikkeen sivuilta.

Myös parhaat maksuttomat opetusta rikastavat aineistot on koottu Lukuliikkeen sivuille. Lukuviikko onkin oivallinen hetki ottaa vinkit käyttöön – lähtekää luokan kanssa yhdessä mukaan Lukuviikkoon!