Uutinen

Erasmus+ -ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmat lanseerataan Suomessa lokakuussa

Ohjelmat Erasmus+ Erasmus+ aikuiskoulutukselle Erasmus+ ammatilliselle koulutukselle Erasmus+ korkeakoulutukselle Erasmus+ nuorisoalalle Erasmus+ liikunnalle ja urheilulle – Sport EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot Kansainvälistyminen
Tule mukaan yhteiselle matkalle Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmien uudelle ohjelmakaudelle! Ohjelmien virallinen lanseeraustilaisuus järjestetään 13.10.2021 klo 12.30–15.45 verkkotapahtumana.
Erasmus+ ja Euroopan solidaarisuusjoukot - lanseeraustilaisuus

Yhteisen iltapäivän aikana tarjoamme navigointiohjeita ohjelmaviidakkoon, vinkkejä (hanke)laukun pakkaamista varten sekä välähdyksiä siihen, mitä hankkeisiin osallistuminen ja niiden toteuttaminen voi tarjota. 

Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot opetusministeri Li Andersonilta, komissaari Mariya Gabrielilta sekä Opetushallituksen pääjohtaja Minna Kelhältä.

Tulevaisuus tehdään yhdessä – miten me voimme vaikuttaa? -paneelikeskusteluun osallistuvat MEP Sirpa Pietikäinen, Euroopan rasismin torjunnan koordinaattori Michaela Moua Euroopan komissiosta, Ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen, johtava asiantuntija Miika Sahamies Akavasta ja vastaava tutkija Tomi Kiilakoski Nuorisotutkimusseurasta. 

Paneelin jälkeen on mahdollista tutustua teemasessioissa uuden ohjelmakauden painopisteisiin eli vihreyteen, osallisuuteen, digitalisaatioon ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 

Tilaisuus tallennetaan, joten se on mahdollista katsoa myöhemmin. Tapahtuma on pääosin suomenkielinen. Tallenteesta tehdään myös ruotsiksi ja englanniksi tekstitetty versio. Materiaalit ja tallenteet lisätään tapahtuman verkkosivulle:
www.oph.fi/fi/tapahtumat/2021/erasmus-ja-euroopan-solidaarisuusjoukot-o…

Ilmoittaudu viimeistään 11.10.2021 klo 15.00! 

Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkit 12.10.2021.

#OlemmeVahvojaYhdessä
#ErasmusPlusFI
#EuroopanSolidaarisuusjoukot