Uutinen

MPASSid-klinikkatoiminta käyntiin tänä perjantaina

Palvelut MPASSid
MPASSin syyskausi polkaistaan käyntiin keväällä lupaamillamme MPASSid-klinikoilla, joista ensimmäinen järjestetään tämän viikon perjantaina.
MPASSid-logo

MPASSid-liittymissopimuksen allekirjoittaminen jäsenten kanssa on edennyt hyvää vauhtia, ja luottamusverkoston yhteiset tilaisuudet alkavat taas pyöriä pian.

Toivotammekin luottamusverkoston jäsenet ja MPASSista kiinnostuneet tervetulleiksi syksyn ensimmäiselle MPASSid-klinikalle perjantaina 27.8. klo 13–14. Voit tulla matalalla kynnyksellä kysymään MPASSid:tä koskevia kysymyksiä ja pulmia tai vain haastamaan meitä MPASSid:n kehitystarpeista. Linkin klinikan liittymissivulle ja lisätietoihin löydät uutisen alaosasta.

Klinikoita järjestetään toistaiseksi samaan aikaan joka toinen perjantai, eli seuraava on vuorossa 10.9. Päivitämme aikatauluja tarpeen ja klinikoiden suosion mukaan loppuvuoden aikana.

Myös webinaaritoiminta jatkuu tuttuun tapaan; syksyn ensimmäinen MPASSid-webinaari järjestetään 17.9. Tapahtuman ohjelma päivittyy webinaarisivullemme syyskuun aikana (linkki sivun alaosassa).

Tärkeimmistä uudistuksista ja muutoksista tiedotamme edelleen verkkouutisina ja sähköpostitiedotteina. Myös asiakaspalvelumme auttaa edelleen osoitteessa mpass [at] oph.fi.