Uutinen

Tervetuloa kehittämisen hankepäivään 30.9.

Koulutus ja tutkinnot Koulutuksen kehittäminen Laatu ja kehittäminen Oppimateriaali Rahoitus
Opetushallitus ja opetus- ja kulttuuriministeriö järjestävät jo perinteeksi muodostuneen Ammatillisen koulutuksen kehittämisen hankepäivän tänä syksynä 30. päivä syyskuuta. Hankepäivän tavoitteena on edistää valtionavustustoiminnan vaikuttavuutta, tarjota mahdollisuus tutustua käynnissä oleviin hankkeisiin, jakaa kehittämistyön tuloksia ja osaamista sekä verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Kehittämispäivään ovat tervetulleita kaikki, joita ammatillisen koulutuksen kehittäminen kiinnostaa!
Sinisävyisessä kuvassa näkyy graafisia elementtejä ja käsiä, joissa on palapelin paloja.

Ammatillisen koulutuksen kehittämisen hankepäiviä on järjestetty kaksi kertaa vuodessa jo muutaman vuoden ajan. Palaute kehittämispäivistä on ollut erittäin hyvää. Kehittämispäivät on koettu tärkeiksi tiedon ja osaamisen jakamisen sekä verkostoitumisen paikaksi. Osallistujat ovat kokeneet, että kehittämistyö on todella kaikkien ammatillisen koulutuksen toimijoiden yhteinen asia.

Tämän syksyn hankepäivän teema on ”Kehittämishankkeet tulevaisuutta muotoilemassa”. Alustava ohjelman mukaan päivän aikana kuullaan muun muassa Opetushallituksen uuden pääjohtajan Minna Kelhän terveiset, määritelmiä tulevaisuuden ennakoinnista erityisasiantuntija Jukka Vepsäläiseltä Opetushallituksesta sekä Turun kauppakorkeakoulun Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja Jari Kaivo-Ojan keskustelun alustus oppimisesta älykkäissä organisaatioissa. Päivään mahtuu varmasti monipuolisia puheenvuoroja ja näkökulmia kehittämishankkeista tulevaisuutta muotoilemassa.

Syksyn hankepäivä järjestetään verkossa (Teams) ja käytössä on myös HowSpace-työtila, jossa on näkyvissä hankkeiden esittelyvideoita ym. materiaalia. Hankepäivä on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu 250 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen on alkanut 12.8. ja loppuu 17.9.2021.

Ilmoittautuminen

Lisätietoa

ammatillinenkoulutus [at] oph.fi (ammatillinenkoulutus[at]oph[dot]fi)