Uutinen

Uusi Europassi täytti vuoden

Vuosi sitten kesällä 2020 lanseerattiin uusi Europassi. Uusi Europassi sisältää uuden ilmeen sekä uusia palveluja ja työkaluja, joiden avulla on entistä helpompi tunnistaa oma osaaminen ja tuoda se työnantajien ja oppilaitosten nähtäville. Europassilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Hyvää syntymäpäivää uudelle Europassille!

Uusi Europassi on käytettävissä ilmaiseksi 29 eri kielellä. Sitä on helpompi käyttää kuin koskaan ennen, ja se toimii yksinkertaisena työkaluna ansioluetteloiden, saatekirjeiden ja muiden asiakirjojen luomiseen ja säilyttämiseen. Europassi on käyttäjälähtöinen työkalu: Europassin käyttäjä päättää mitä Europassin palveluita hän käyttää ja miten. Käyttäjä myös päättää mitä tietoja osaamisestaan hän haluaa jakaa ja mille taholle.

Uusi Europassi tarjoaa myös jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaisia työ- ja opiskeluehdotuksia, jotka perustuvat käyttäjän omiin taitoihin ja kiinnostuksen kohteisiin. Europassiin lisätään myös uusia työkaluja lähitulevaisuudessa. Nämä työkalut sisältävät muun muassa työkaluja digitaalisten taitojen testaamiseen ja todentamiseen.

Kaksi miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää

Uudella Europassilla on yli kaksi miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. Europassin portaalissa on vieraillut yli 25 miljoonaa ihmistä etsimässä tietoa ja uusia mahdollisuuksia itselleen.

Lisätietoa Europassista Suomessa saat nettisivuiltamme: www.europass.fi
Oman Europassin voit koota Europassin portaalissa: www.europass.eu

Kurkkaa täältä mitä uutta Europassiin on suunniteltu: Europassi kehittyy

 

Kuva syntymäpäiväkakusta. Teksi: hyvää syntymäpäivää Europassi!