Uutinen

Kestävää kehitystä laaja-alaisesti edistäneet koulutuksen järjestäjät palkittiin vuoden 2022 laatupalkinnolla

Koulutus ja tutkinnot Ammatillinen koulutus Kestävä kehitys Laatu ja kehittäminen
Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi vuoden 2022 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymälle ja Perho Liiketalousopisto Oy:lle. Kunniamaininnan saivat Koulutuskuntayhtymä Tavastia ja Savon koulutuskuntayhtymä.
Vuoden 2022 laatupalkinnot ja kunniakirjat saaneet ryhmäkuvassa

18.11.2022 uutisessa tarkennettiin palkintojen ja kunniamainintojen myöntämisperusteita.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 15.11.2022 ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymälle ja Perho Liiketalousopisto Oy:lle tunnustuksena esimerkillisestä kestävän kehityksen edistämisestä ja laadunhallinnan kokonaisvaltaisuudesta.  Kunniamaininnan saivat Koulutuskuntayhtymä Tavastia sosiaalisen ja kulttuurisen kestävyyden vahvistamisesta ja Savon koulutuskuntayhtymä/Savon ammattiopisto ekologisen kestävyyden vahvistamisesta ammatillisessa koulutuksessa.

Vuoden 2022 laatupalkintokilpailuun jätetyt kymmen hakemusta olivat korkeatasoisia, ja niissä näkyi koulutuksen järjestäjien vahva panostus laadunhallintaan. Laatupalkinnoilla tuetaan ja kannustetaan ammatillisen koulutuksen järjestäjiä kokonaisvaltaiseen laadun arviointiin ja kehittämiseen. Olennainen osa laatupalkintojen myöntämistä on hyvien käytäntöjen esille nostaminen koulutuksen kehittämiseksi sekä koulutuksen järjestäjien vertaisoppiminen. Lisäksi kilpailulla tehdään tunnetuksi ammatillista koulutusta.

 

Lisätietoa