Uutinen

Hae korkeakouluharjoittelijaksi Euroguidanceen

Ohjelmat Euroguidance
Korkeakouluopiskelija, oletko innostunut kansainvälisyydestä? Haluaisitko päästä vaikuttamaan suomalaiseen opinto- ja uraohjaukseen? Tykkäätkö ideoita ja toteuttaa viestintäsisältöjä ja tapahtumia? Hae meille harjoittelijaksi ensi syksyksi! Viimeinen hakupäivä on 3.4.2023.
Henkilöitä työskentelemässä yhdessä pöydän ääressä

Suomen Euroguidance-keskus tuottaa koulutuksen ja työelämän kansainvälistymiseen liittyviä palveluita tieto-, neuvonta- ja ohjausalan ammattilaisille. Koulutamme kansainvälisyyskysymyksissä, tuotamme tapahtumia ja viestimme monikanavaisesti.  Suomen Euroguidance-keskus toimii Opetushallituksessa.

Opetushallitus on asiantuntijavirasto, joka kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista sekä edistää kansainvälisyyttä. Euroguidance on osa EU-ohjelmien koordinaatio -yksikköä. Lue lisää meistä ja valtiolla työskentelystä osoitteessa www.valtiolle.fi 

Etsimme tiimiimme korkeakouluharjoittelijaa syksyksi 2023. Pääset kehittämään ja tuottamaan sisältöjä verkkopalveluihimme ja sosiaalisen median kanaviimme, toteuttamaan tapahtumia sekä osallistumaan muihin tiimimme töihin. Voimme myös yhdessä miettiä osaamiseesi ja kiinnostukseesi sopivaa kehittämistehtävää. Oma projektisi voi liittyä ohjausalan ammattilaisille tarjottavien palvelujen kehittämiseen tai esimerkiksi Euroopan osaamisen teemavuoteen sopivien viestintäsisältöjen toteuttamiseen.

Tarjoamme sinulle

 • mukavan ja kannustavan työyhteisön
 • mahdollisuuden soveltaa osaamistasi ja oppia uutta työelämässä
 • näkymän eurooppalaiseen ja kansalliseen yhteistyöhön ohjausalan kansainvälisyyden kehittämisessä
 • pääset tutustumaan valtionhallinnon toimintaan ja valtioon työnantajana

Odotamme sinulta

 • oma-aloitteisuutta, uteliasuutta, luovia ideoita ja intoa uuden kokeilemiseen
 • vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • valmiuksia ja kiinnostusta viestintätehtäviin
 • kiinnostusta kansainvälisyyteen
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsin kielen taito on etu)

Arvostamme lisäksi

 • ohjausalan opintoja tai tuntemusta, ne eivät kuitenkaan ole edellytys harjoittelupaikan hakemiselle
 • Suomessa tai ulkomailla hankittua omakohtaista kansainvälistä kokemusta

Ajankohta ja kesto: 3 kuukautta syys – joulukuussa 2023

Työn luonne: kokopäivätyö

Palkka: 1 534,88 e/kk

Harjoittelijoiden määrä: 1

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Kerro hakemuksessasi, saatko korkeakoulultasi harjoittelutukea. Harjoittelutuki ei ole edellytys harjoittelupaikan saamiselle. Voit hakea paikkaa, jos opiskelet suomalaisessa tai ulkomaisessa yliopistossa tai korkeakoulussa. Harjoittelu tulee sisällyttää osaksi tutkintoa. 

Harjoittelun sijainti: Hakaniemenranta 6, Helsinki. Mahdollisuus työskennellä osittain etänä.

Viimeinen hakupäivä: 3.4.2023

Ilmoituksen lisätiedot: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV verkkolomakkeella. Pidämme haastattelut viikoilla 15 ja 16. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä puhelimitse Emma Aallolta 21.–22.3. klo 13–16 tai 28.–29.3. klo 13–16 p. 0295 331 577 tai sähköpostitse emma.aalto [at] oph.fi (emma.aalto(at)oph.fi).

www.oph.fi/euroguidance