Uutinen

Etsimme mentortuokioiden fasilitoijaa Euroopan solidaarisuusjoukkoihin

Ohjelmat Kansalaistoiminta Nuorisotyö EU:n nuoriso-ohjelmat Euroopan solidaarisuusjoukot Kansainvälistyminen
Järjestämme Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelman vapaaehtoisorganisaatioille työnohjauksellisia mentortuokioita ja päivän mittaisia mentorkoulutuksia. Haemme nyt mentortuokioiden ja -koulutusten fasilitointiin palveluntuottajaa.
Taustalla tietokoneen ruutu, jossa näkyy monta etätapaamisen osallistujaa. Edessä huonekasvi.

Kansallinen toimisto järjestää Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelman vapaaehtoisorganisaatioille työnohjauksellisia verkossa tapahtuvia mentortuokioita sekä päivän mittaisia mentorkoulutuksia. Tilaisuudet on suunnattu vapaaehtoishankkeissa toimiville uusille ja vanhoille mentoreille sekä vapaaehtoishankkeita koordinoiville. Mentoroinnin tarkoituksena on tukea organisaatioita vapaaehtoisten kanssa työskentelyssä.  

Kansallinen toimisto hakee nyt palveluntuottajaa, joka toteuttaa ja suunnittelee yhteistyössä kansallisen toimiston kanssa 2–4 online mentortuokiota sekä 0–1 koulutuspäivää mentoreille vuosittain. Yksittäisen mentortuokion kesto on 2 tuntia ja koulutuspäivän n. 6 tuntia. Toiminnot järjestetään pääsääntöisesti suomeksi. Ajankohdat ja toteutettavat toiminnot sovitaan yhdessä kansallisen toimiston kanssa.

Sopimus tehdään vuosille 2024–2026.

Tarjouksesta tulee käydä ilmi:

  • hinta yksittäiselle verkossa tapahtuvalle mentortuokiolle 
  • hinta yksittäiselle koko päivän koulutukselle
  • palvelutuottajan työnohjauskokemus ja/tai mentorointikokemus sekä kyky fasilitoida ryhmäkeskustelua.

Hinnat sisältävät suunnittelun, valmistelun ja arvioinnin.

Tarjoukset lähetetään osoitteeseen jutta.kivimaki [at] oph.fi (jutta[dot]kivimaki[at]oph[dot]fi) viimeistään 18.2.2024 päivän aikana. Myöhässä tulleita tarjouksia ei käsitellä. 

Lisätietoja tarjouksen kohteesta antaa Jutta Kivimäki, ohjelma-asiantuntija: jutta.kivimaki [at] oph.fi (jutta[dot]kivimaki[at]oph[dot]fi) tai p. 0295 338 568.