Uutinen

Tervetuloa esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen syksyn 2024 webinaareihin!

Palvelut Valtionosuudet
Getty_kynät

Tervetuloa esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen syksyn 2024 webinaareihin!

Opetushallituksen Valtionosuudet-tiimi järjestää valtionosuusrahoitusta ja syksyn tilastointipäivän 20.9. tiedonkeruuta koskevat, kaikille avoimet maksuttomat webinaarimuotoiset etäkoulutukset seuraavasti:

  • Lukiokoulutuksen webinaari, keskiviikkona 21.8.2024 klo 9.30–11.00
  • Esi- ja perusopetuksen webinaari 1, esiopetusikäiset ja nuorten perusopetus, mukaan lukien perusopetukseen valmistava opetus sekä aamu- ja iltapäivätoiminta, torstaina 29.8.2024 klo 14.00–15.30.                                                                        
  • Esi- ja perusopetuksen webinaari 2, aikuisten perusopetus sekä esi- ja perusopetuksen yhteydessä järjestettävä tutkintokoulutukseen valmentava koulutus (TUVA), torstaina 5.9.2024 klo 14.00–15.30.

Webinaareissa käsitellään mm. opetus- ja kulttuuritoimen valtionosuusrahoituksen määräytymistä, rahoituksen perusteena olevien tietojen keräämistä ja ilmoittamista KOSKI-tietovarantoon sekä rahoitusjärjestelmän raportteja. 

Tarkemmat tiedot koulutuksista sekä linkit koulutuksiin julkaistaan elokuussa 2024, viikolla 33.

Webinaarit ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Webinaarit ovat tarkoitettu esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen valtionosuuden perusteena olevien tietojen ilmoittamisesta vastaaville henkilöille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valtionosuusrahoituksesta ja sen määräytymisperusteista.

Lisätietoa valtionosuusrahoituksesta, tilastointipäivän perustiedonkeruusta sekä webinaareista löydät Opetushallituksen sivuilta (linkki alla).

Muistathan myös syksyn KOSKI-webinaarit ja KOSKI-klinikat! Ks. lisätietoa KOSKI-wikistä osoitteessa (linkki alla).