Uutinen

Uudistamme lukiodiplomia yhdessä! -seminaari 8.5.2024

Koulutus ja tutkinnot Lukiodiplomi
Ilmoittaudu mukaan Uudistamme lukiodiplomia yhdessä! -seminaariin, joka järjestetään 8.5.2024 Helsingissä. Seminaari on koko päivän kestävä tilaisuus, joka koostuu kaikille yhteisestä osuudesta ja lukiodiplomikohtaisista rinnakkaistyöpajoista. Kaikille yhteiseen aamupäivän osuuteen voi osallistua etänä. Tilaisuus on osallistujille maksuton.
Rajattu kuva kolmiulotteisesta taideteoksesta, jossa on seinälle kiinnitettyjä monivärisiä harjakattoisia taloja.

Seminaarissa luomme kokonaiskuvan kehittämistyön lähtökohdista, tavoitteista ja toimenpiteistä. Tilaisuudessa kerrotaan, miten lukiodiplomijärjestelmää on tarkoitus kehittää vuosina 2024–2027. Ideoimme ja suunnittelemme työpajoissa kehittämistoimenpiteitä eteenpäin kunkin lukiodiplomin osalta. Jaamme hyviä ideoita, malleja ja toimivia käytänteitä. Avaamme myös, miten Opetushallitus tukee osaltaan hallitusohjelman kirjauksen mukaista lukiodiplomin uudistamista, jota valmistelee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tilaisuuden kohderyhmiä ovat lukiodiplomiaineiden opettajat, lukioiden rehtorit, koulutuksen järjestäjien edustajat sekä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen edustajat ja muut lukiodiplomien kehittämistyöstä kiinnostuneet. Seminaari järjestetään Helsinki Congress Paasitornissa. 

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu täältä

Tervetuloa mukaan!