Julkaisut ja oppimateriaalit

Maksulliset oppimateriaalit ja julkaisut

Opetushallitus tuottaa koulutuksen järjestämisen ja kehittämisen tueksi vuosittain useita maksullisia julkaisuja. Lisäksi Opetushallitus kustantaa oppimateriaaleja koulutuksen pienille aloille ja oppiaineisiin sekä erityisryhmille. Tällaisia ovat ruotsinkielinen koulutus, maahanmuuttajakoulutus, erityisopetus, vähän luetut uskonnot ja pitkät kielet, elämänkatsomustieto sekä ammatillisen koulutuksen pienet alat. Kaikki maksulliset tuotteemme löytyvät verkkokaupasta, jossa voit myös tehdä tilauksen haluamistasi tuotteista.
Verkkokauppa

Digitaaliset oppimateriaalit

Edu.fi-verkkopalvelustamme löytyy runsaasti maksuttomia digitaalisia oppimateriaaleja eri kouluasteille. Opetushallituksen verkko-oppimateriaalituotannon painopistealueet ovat erityisopetus, maahanmuuttajien koulutus ja pienet ammatillisen koulutuksen alat.
Edu.fi: Oppimateriaalit

Verkkojulkaisut

Opetushallituksen verkkojulkaisut ovat maksuttomia ja ne ovat tulostettavissa ja tallennettavissa näiltä sivuilta pdf-muodossa. Joistakin verkkojulkaisusta on saatavissa myös painettuja kappaleita, joita voi tilata julkaisun yhteydessä mainitulta henkilöltä toimituskuluja vastaan.
Verkkojulkaisut

Englanninkieliset ja muut vieraskieliset julkaisut löytyvät Opetushallituksen englanninkielisiltä sivuilta.

 

Verkkokauppa

Maksullisten julkaisujen ja oppimateriaalien tilaukset verkkokaupasta.

Jakelijamme on 1.12.2018 lähtien Kirjavälitys, jonka asiakaspalvelun yhteystiedot ovat:

Sähköposti:

Asiakaspalvelunumero 010 345 100.