Oppisopimuskouluttajien laatupalkintokilpailu ja kilpailussa menestyneiden työnantajaorganisaatioiden hyvät koulutuskäytännöt

Oppisopimuskouluttajien laatupalkintokilpailun tavoitteena on kannustaa työnantajia oppisopimuskoulutuksen hyödyntämiseen ja kehittämiseen sekä löytää hyviä käytäntöjä välitettäväksi muille kouluttajina toimiville työnantajaorganisaatioille. Laatupalkintokilpailun tavoitteena on lisäksi parantaa oppisopimuskoulutuksen yleistä tunnettavuutta ja arvostusta. Laatupalkintokilpailu on järjestetty vuodesta 2000 lähtien vuosittain ja kilpailusta on tullut vuosien varrella keskeinen osa oppisopimuskoulutuksen jatkuvaa laadun kehittämistä. Tämän julkaisun tavoitteena on välittää tietoa Oppisopimuskouluttajien laatupalkintokilpailusta ja kannustaa työnantajaorganisaatioita ja koulutuksen järjestäjiä kilpailuun osallistumiseen myös tulevina vuosina. Keskeisenä tavoitteena on kannustaa toimijoita erityisesti työpaikalla annettavan koulutuksen jatkuvaan kehittämiseen. Julkaisu sisältää Oppisopimuskouluttajien laatupalkintokilpailun esittelyn ohella kuvaukset kilpailussa tähän mennessä menestyneiden työnantajaorganisaatioiden oppisopimuskoulutustoiminnasta ja kokemuksia kilpailuun osallistumisesta. Lisäksi julkaisu sisältää katsauksen oppisopimuskoulutuksen tulevaisuuden haasteisiin.

Tekijät:
Aila Korpi ja Kirsti Stenvall (toim.)

Vuosi:
2005

ISBN:
952-13-2422-8

Julkaisu saatavilla seuraavilla kielillä:
suomi

Julkaisu:
Oppisopimuskouluttajien laatupalkintokilpailu ja kilpailussa menestyneiden työnantajaorganisaatioiden hyvät koulutuskäytännöt (pdf, 5.87Mt)