Education Finland – koulutusviennin ohjelma

Education Finland -ohjelma tarjoaa yrityksille, koulutuksen järjestäjille ja muille koulutusviennin toimijoille tietoa uusista liiketoimintamahdollisuuksista, kehittää vientiosaamista ja tekee suomalaista koulutusjärjestelmää näkyväksi maailmalla. Lisäksi ohjelmassa kehitetään uusia palvelukonsepteja yhdessä koulutusviennin toimijoiden kanssa.

Education Finland -kasvuohjelman toteutuksesta vastaa Opetushallitus. Ohjelmaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Ajankohtaista

Ammatillisen koulutuksen koulutusvienti -infotilaisuus 27.11.2018 Helsingissä

Opetushallitus ja Education Finland -kasvuohjelma järjestävät ammatillisen koulutusviennin infotilaisuuden tiistaina 27.11.2018 klo 12.30–16.00 Paasitornissa Helsingissä.

Education Finland ja Helsingin kaupunki esillä kansainvälisessä opetusteknologiakonferenssissa Kiinassa – Suomi konferenssin päävieras

Education Finlandin ohjelmajohtaja Lauri Tuomi ja Helsingin kaupungin kasvatuksesta ja koulutuksesta vastaava apulaispormestari Pia Pakarinen pitivät pääpuheenvuorot Kiinan Hangzhoussa ensimmäistä kertaa järjestetyssä opetusalan konferenssissa. Zhejiangin provinssin järjestämä konferenssi ja siihen liittyvät messut käsittelivät erityisesti koulutuksen digitalisaatiota ja eri teknologiaratkaisuja.

Pääjohtaja Heinonen koulutusviennin edistämismatkalla Malesiaan: ”Suomea pidetään koulutuksen mallimaana”

Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen vieraili Malesiassa koulutusviennin edistämismatkalla lokakuussa. Mukana matkalla olivat koulutusviennin kasvuohjelma Education Finlandin ohjelmajohtaja Lauri Tuomi ja joukko suomalaisia koulutusvientiyrityksiä. Malesia on nostanut Suomen malliksi oman koulutusjärjestelmänsä kehittämisessä.

Koulutusviennin arvo jo 310 miljoonaa

Suomalaisia koulutuspalveluja ja -tuotteita vietiin viime vuonna maailmalle 310 miljoonan euron arvosta. Kokonaiskasvu edellisvuodesta oli 16 % ja tänä aikana syntyi 150 uutta työpaikkaa. Hallitusohjelmassa tavoitteeksi asetettu 350 miljoonan euron liikevaihto saavutetaan todennäköisesti tämän vuoden aikana.

Education Finland Seinäjoella 6.6.2018

Education Finland on paikalla Kilpailuetua vientiin yritysten ja koulutusorganisaatioiden yhteistyöllä -tilaisuudessa Seinäjoella 6.6.2018.

Pääjohtaja Heinonen vierailee Kiinassa – matkan teemana koulutusvienti ja yhteistyön tiivistäminen

Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen vierailee Shanghaissa ja Hong Kongissa yhdessä Team Finland -delegaation kanssa 5.–9.3.2018. Matkan teemana on suomalaisen koulutusliiketoiminnan kasvu Kiinan markkinoilla.

Education Finland -infotilaisuus Turussa 22.3.2018

Education Finland järjestää yhdessä Turun koulutusvientikonsortion kanssa aluetilaisuuden Turussa. Ilmoittaudu mukaan!

Education Finland mukana BETT-messuilla Lontoossa

Euroopan suurin opetusteknologiaan keskittyvä tapahtuma, BETT-messut, järjestetään Lontoossa 24.-27. tammikuuta. Education Finland on mukana messuilla omalla osastolla. Osastolla on mukana myös kahdeksan yritystä ohjelman jäsenistöstä.

Education Finland -infotilaisuus Joensuussa 5.1.2018

Joensuulainen Global Education Park Finland järjestää alueellisen infotilaisuuden Education Finland -kasvuohjelmasta 5.1.2018 Joensuussa

Infotilaisuus ammatillisen koulutuksen koulutusviennistä 10.1.2018

Tervetuloa kuulemaan, miten ammatilliset koulutusvientikokeilut ovat edenneet ja miten tutkintovienti jatkossa toimii. Tilaisuutta voi seurata joko paikan päällä tai verkon kautta. Ilmoittaudu mukaan 3.1.2018 – myös siinä tapauksessa, että osallistut etänä.

Näytä kaikki

© Education Finland -kasvuohjelma / Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, PL 380, 00531 Helsinki, puhelin 029 533 1000 etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
18.12.2018