Education Finland – koulutusviennin kasvuohjelma

Education Finland -kasvuohjelma tarjoaa yrityksille, koulutuksen järjestäjille ja muille koulutusviennin toimijoille tietoa uusista liiketoimintamahdollisuuksista, kehittää vientiosaamista ja tekee suomalaista koulutusjärjestelmää näkyväksi maailmalla. Lisäksi ohjelmassa kehitetään uusia palvelukonsepteja yhdessä koulutusviennin toimijoiden kanssa.

Education Finland -kasvuohjelman toteutuksesta vastaa Opetushallitus. Ohjelmaa rahoittavat työ- ja elinkeinoministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Huom! Kasvuohjelman jäsenhaku päättyy 31.8.2018.

Education Finland -infotilaisuus Kuopiossa 2.10.2017

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää Kuopiossa alueellisen infotilaisuuden koskien Opetushallituksen Education Finland -koulutusviennin kasvuohjelmaa. Tilaisuus järjestetään maanantaina 2.10. klo 13-16 Savonian tiloissa Microkatu 1. Myös Savonian yhteistyökumppanit ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Education Finland -kasvuohjelman ohjelmajohtaja Lauri Tuomi ja ohjelmakoordinaattori Hanne Laasonen kertovat ohjelmasta ja vastaavat alueen koulutusvientiä suunnittelevien toimijoiden kysymyksiin. Tilaisuudessa on aluksi Tuomen ja Laasosen info, jonka jälkeen on mahdollisuus varata aikaa keskusteluun konkreettisista koulutusvientisuunnitelmista.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään maanantaina 25.9. verkkolomakkeen kautta:

Ilmoittaudu tilaisuuteen

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää Kuopiossa alueellisen infotilaisuuden koskien Opetushallituksen Education Finland -koulutusviennin kasvuohjelmaa. Myös Savonian yhteistyökumppanit ovat tervetulleita tilaisuuteen. Ilmoittautumiset tilaisuuteen viimeistään maanantaina 25.9. verkkolomakkeen kautta.

© Education Finland -kasvuohjelma / Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, PL 380, 00531 Helsinki, puhelin 029 533 1000 etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
11.09.2018