Education Finland – koulutusviennin ohjelma

Education Finland -ohjelma tarjoaa yrityksille, koulutuksen järjestäjille ja muille koulutusviennin toimijoille tietoa uusista liiketoimintamahdollisuuksista, kehittää vientiosaamista ja tekee suomalaista koulutusjärjestelmää näkyväksi maailmalla. Lisäksi ohjelmassa kehitetään uusia palvelukonsepteja yhdessä koulutusviennin toimijoiden kanssa.

Education Finland -kasvuohjelman toteutuksesta vastaa Opetushallitus. Ohjelmaa rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Infotilaisuus ammatillisen koulutuksen koulutusviennistä 10.1.2018

Kiinnostaako koulutusvienti? Tervetuloa kuulemaan, miten ammatilliset koulutusvientikokeilut ovat edenneet ja miten tutkintovienti jatkossa toimii. Tilaisuus järjestetään 10.1.2018 klo 13–16 Opetushallituksen tiloissa Helsingissä. Tilaisuuden järjestävät Opetushallitus ja viraston yhteydessä toimiva koulutusviennin kasvuohjelma Education Finland.

Tilaisuutta voi seurata joko paikan päällä tai verkon kautta. Ilmoittaudu mukaan 3.1.2018 mennessä alla olevan linkin kautta – myös siinä tapauksessa, että osallistut etänä.

Ohjelma (pdf)
Ilmoittautuminen

Tervetuloa kuulemaan, miten ammatilliset koulutusvientikokeilut ovat edenneet ja miten tutkintovienti jatkossa toimii. Tilaisuutta voi seurata joko paikan päällä tai verkon kautta. Ilmoittaudu mukaan 3.1.2018 – myös siinä tapauksessa, että osallistut etänä.

© Education Finland -kasvuohjelma / Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, PL 380, 00531 Helsinki, puhelin 029 533 1000 etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
18.12.2018