Ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanon tuki

Ammatillisen koulutuksen reformissa uudistetaan ammatillisen koulutuksen ohjausta ja rahoitusta sekä koulutuksen järjestämistä ja tutkintoja. Reformi on yksi hallituksen kärkihankkeista. Keskeistä on kehittää ammatillisen koulutuksen osaamisperusteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä sekä lisätä yksilöllisiä opintopolkuja ja työpaikalla tapahtuvaa oppimista.

Opetushallitus tukee koulutuksen järjestäjiä ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanossa. Näiltä sivuilta löytyy tietoa ja tukimateriaalia mm. ammatillisten tutkintojen muutoksista, koulutuksen järjestämisestä, ammatilliseen koulutukseen hakeutumisesta, rahoituksesta ja tiedonkeruusta. Keskusteluun voi osallistua sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #reformintuki ja #uusiamis

Uutta englanninkielistä esittelymateriaalia ammatillisesta koulutuksesta

Opetushallitus ja opetus- ja kulttuuriministeriö ovat tuottaneet uutta englanninkielistä esittelymateriaali ammatillisesta koulutuksesta. Finnish VET in a nutshell -esite on päivitetty. Verkosta löytyy nyt myös englanninkielinen video uudistuneesta ammatillisesta koulutuksesta.

Finnish VET in a nutshell -esite (pdf)

Finnish VET in a nutshell -esite on päivitetty. Verkosta löytyy nyt myös englanninkielinen video uudistuneesta ammatillisesta koulutuksesta.

© Opetushallitus, Hakaniemenranta 6, PL 380, 00531 Helsinki, puhelin 029 533 1000, faksi 029 533 1035 etunimi.sukunimi@oph.fi | Tulosta
06.03.2019