Ny programperiod startar för Erasmus+ ꟷ kom med!

Informationsmöte Webbinarium Internationalisering Erasmus+ Erasmus+ Vuxenutbildningen Erasmus+ Yrkesutbildningen Erasmus+ Högskoleutbildningen Erasmus+ Ungdomssektorn Erasmus+ Allmänbildande utbildningen Erasmus+ för motions- och idrottsområdet – Sport

Programperioden för Erasmus+ 20212027 har startat! Delta i webbinariet den 25 mars klockan 12.3014 för att höra vad den nya programperioden kan erbjuda din organisation. Samtidigt får du också information om ansökningsomgångarna våren 2021.

Webbinariet är avsett för alla företrädare för småbarnspedagogik, grundläggande utbildning, yrkesutbildning, vuxenutbildning, högskoleutbildning, ungdomssektorn och motions- och idrottssektorn, som är intresserade av att utveckla sin organisation och dess internationella verksamhet. Även organisationernas ledning samt koordinatorer för och planerare av internationella projekt är välkomna med.

Evenemanget hålls på finska.

Webbinariets innehåll:

  • Erasmus+ -programmet i Finland 2014–2020
  • Det nya Erasmus+ -programmets tyngdpunkter och möjligheter

Efter den för alla gemensamma delen hålls separata infotillfällen för de olika sektorerna, där vi berättar närmare om finansieringsmöjligheterna inom respektive sektor:

  • Allmänbildande utbildning: kl. 1416
  • Yrkesutbildning: kl. 1416
  • Högskoleutbildning: kl. 1416
  • Vuxenutbildning: kl. 1415.30
  • Ungdomssektorn: kl. 1416
  • Sport: kl. 1415.30

Anmäl dig till webbinariet senast den 23 mars. Du kan med en och samma anmälningsblankett också anmäla dig till de sektorspecifika infotillfällena.

Vi skickar deltagarlänken till de anmälda den 24 mars.

Webbinariet och infotillfällena för de olika sektorerna spelas in och kan ses i efterhand även om du inte har möjlighet att delta i livetillfället. Inspelningen av den gemensamma webbinariedelen textas också till svenska. Materialen och videoupptagningarna publiceras på denna sida.

Följ oss på Twitter

Följ oss på Instagram

Erasmus+ rap, publicerat 25.3.2021