Världens största föräldrakväll för småbarnspedagogiken 8.9.2021

Webbinarium Lärare och pedagogisk personal Småbarnspedagogik

Vi önskar alla föräldrar och vårdnadshavare till barn inom småbarnspedagogiken välkomna till världens största föräldrakväll som ordnas för första gången för småbarnspedagogikens del den 8 september med start klockan 18. Kvällens tema är Glädje och lärande − En bra dag för barnet i småbarnspedagogiken.   

Under kvällen diskuteras samarbetet mellan hemmet och småbarnspedagogiken och vilken betydelse småbarnspedagogiken har för barnet och familjen. Hur kan vi tillsammans på bästa möjliga sätt stödja barnets uppväxt, utveckling och lärande? Hur ser en bra dag ut för barnet i den småbarnspedagogiska verksamheten och hur genomförs pedagogiken inom småbarnspedagogiken?

Under det riksomfattande evenemanget kan man utbyta erfarenheter med andra föräldrar runtom i Finland. Föräldrakvällen kan också kombineras med egna tillställningar som man ordnar inom småbarnspedagogiken för föräldrarna och vårdnadshavarna, med beaktande av hur situationen ser ut inkommande höst.

Evenemanget ordnas av Finlands Föräldraförbund, Undervisningssektorns Fackorganisation OAJ, Kommunförbundet, Småbarnspedagogikens Lärarförbund SLF och Utbildningsstyrelsen.

Evenemangets webbsida öppnar i augusti och vi informerar mer om tillfället lite senare. På webbsidan hittar du i fortsättningen programmet och länken till evenemanget.

Välkommen!

 

 

Datum och plats

8.9.2021 18.00–19.15