Webbinarium om ändringar i elev- och studerandevården för förskoleutbildning, grundutbildning och gymnasieutbildning

Webbinarium Elev- och studerandevård

Vi ordnar ett webbinarium för förskoleundervisningen, den grundläggande utbildningen och gymnasieutbildningen 1.2.2023 kl. 13–14 om läroplansändringarna inom elev- och studerandevården.

Utbildningsstyrelsen har 13.12.2022 publicerat läroplansändringar gällande elev- och studerandevården inom förskoleundervisningen, försöket med tvåårig förskoleundervisning, den grundläggande utbildningen, utbildningen som förbereder för den grundläggande utbildningen, den grundläggande utbildningen för vuxna, gymnasieutbildningen och gymnasieutbildningen för vuxna. Ändringarna hänger ihop med social- och hälsovårdsreformen och med att ansvaret för att anordna social- och hälsovårdstjänster övergår från kommunerna till välfärdsområdena 1.1.2023. Webbinariet erbjuder aktuell information om de centrala läroplansändringarna med betoning på utbildningsanordnarens elev- och studerandevårdsplan.

Tillfället riktar sig till utbildningsanordnare, rektorer och ledare för småbarnspedagogik, lärare, elev- och studerandevårdstjänsternas personal och övriga intresserade. Tillfället spelas inte in. Det krävs ingen förhandsanmälan för att delta. Presentationerna publiceras på evenemangets webbsidor efter tillfället.

Välkommen med!

Datum och plats

1.2.2023 13.00 – 14.00

Bilagor

Presentationsmaterialet 1.2.2023