eTwinning seminarium i Stockholm

Seminarium Välbefinnande Internationalisering Gymnasieutbildning eTwinning

Du som arbetar vid gymnasiet - välkommen att delta på ett seminarium i Stockholm. Temat är välmående i skolan. Som deltagare får du en möjlighet att lära dig om temat samt bekanta dig med kollegor från de nordiska länderna, hitta partners till internationellt samarbete och lära dig, hur du kan utnyttja eTwinning i gymnasiernas vardag. 

När: Onsdag 11.9. 2024 - fredag 13.9.2024
Seminariets preliminära program finns till höger. 

Var: Stockholm, Sverige.

Målgrupp: Gymnasiernas personal. Vi har möjlighet att erbjuda platser för 5-7 deltare. Varför inte ta med en kollega som är intresserad av internationellt samarbete?

Språk: : Skandinaviska samt engelska vid behov. 

Erfarenhet av eTwinning: Nybörjare.

Deltagarna bör registrera sig i eTwinning före seminariet. 

Ifall du behöver hjälp med registreringen till eTwinning, mejla: etwinning [at] oph.fi (etwinning[at]oph[dot]fi)

Obs! Det är kostandsfritt att delta. Till seminariepaketet hör program, övernattningar och måltider. Vi bokar övernattningarna och skaffar flygbiljetterna. Andra biljetter (offentlig trafik) skall faktureras från oss efter resan. Vi står inte för dessa kostnader: användning av egen bil, vikarier, dagtraktamente, försäkringar. Bekanta dig noggrant med våra reseinstruktioner Det kan löna sig att göra det redan innan du skickar in en ansökan. 

Mera information: Ifall du funderar över något, kontakta Riikka på riikka.aminoff(at)oph.fi 

Utsatt tid för ansökan: Skicka oss en ansökan senast 5.8.2024! Ansökningsblanketten är på finska men du får gärna svara på svenska.

 

ANSÖK HÄR

Datum och plats

11 – 13.9.2024

Anmälningsperiod

21.2.2024 – 5.8.2024 kl 23:00

Bilagor

Bilagor