På den här sidan hittar du information om undervisningssektorn och situationen under coronaepidemin. Sidan uppdateras med information om datainsamlingar eller material som vi känner till att har gjorts kring utbildning och internationalisering under coronaepidemin. Informationen på sidan är indelad enligt utbildningsform. För respektive datainsamling ges information om datainsamlingens eller materialets namn, tidpunkt då uppgifterna samlats in eller publicerats, namnet på den ansvariga organisationen samt en länk till sidan där uppgifterna eller materialet finns.

Vårt motto är att samma uppgifter samlas in endast en gång.

Det är viktigt att skolorna och läroanstalterna inte belastas med extra enkäter under coronaepidemin samt att all information som finns tillgänglig utnyttjas och sprids så effektivt som möjligt. Låt oss alltså i mån av möjlighet samarbeta kring datainsamlingarna och också i mån av möjlighet använda de material redan som sammanställts.

Informera oss om datainsamlingar eller material som du känner till på adressen info [at] tiedonkeruut.fi, så lägger vi till dem på denna sida.