Kuvituskuva, tytöt naureskelevat yhdessä

 Opetushallituksen uutiskirjeet tarjoavat ajankohtaista tietoa koulutuksesta ja kansainvälistymisestä. Voit liittyä haluamallesi postituslistalle tai peruuttaa tilauksen uutiskirjeiden tilaussivulla.

OPH kouluttaa

OPH kouluttaa -uutiskirje sisältää ajankohtaista asiaa Opetushallituksen kustantamista oppimateriaaleista ja julkaisuista sekä maksullisista koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Ammatillisen koulutuksen uutiskirje

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen yhteinen uutiskirje, joka kokoaa yhteen ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat ammatillisesta koulutuksesta ja sen kansainvälistymisestä. Kirje on tarkoitettu kaikille ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille. Se ilmestyy kerran kuukaudessa.

Varhaiskasvatuksen ja yleissivistävän koulutuksen uutiskirje

Olemme koonneet sinulle tietoa varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ajankohtaisista aiheista: kehittämisestä, tapahtumista ja uusista materiaaleista.

Euroguidance-uutiskirje

Uutisia tiedotuksen, neuvonnan ja ohjauksen asiantuntijoille kansainvälisistä asioista Suomesta ja maailmalta.

Luova Eurooppa

Uutisia kulttuurin kansainvälisyydestä sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja hauista.

eTwinning

eTwinning on eurooppalaisten koulujen yhteisö ja yhteistyön väline. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista ja hauista.

EU:n nuoriso-ohjelmat 360°

Ajankohtaista tietoa Erasmus+ Youth in Action ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmista sekä kansainvälisestä nuorisotyöstä.