Kuvituskuva, tytöt naureskelevat yhdessä

 Opetushallituksen uutiskirjeet tarjoavat ajankohtaista tietoa koulutuksesta ja kansainvälistymisestä. Voit liittyä haluamallesi postituslistalle tai peruuttaa tilauksen uutiskirjeiden tilaussivulla.

OPH kouluttaa

OPH kouluttaa -uutiskirje sisältää ajankohtaista asiaa Opetushallituksen kustantamista oppimateriaaleista ja julkaisuista sekä maksullisista koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Ammatillisen koulutuksen uutiskirje

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen yhteinen uutiskirje, joka kokoaa yhteen ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat ammatillisesta koulutuksesta ja sen kansainvälistymisestä. Kirje on tarkoitettu kaikille ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille. Se ilmestyy kerran kuukaudessa.

Varhaiskasvatuksen ja yleissivistävän koulutuksen uutiskirje

Olemme koonneet sinulle tietoa varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ajankohtaisista aiheista: kehittämisestä, tapahtumista ja uusista materiaaleista.

Lukuliikkeen uutiskirje

Kerromme kuukausittain tulevista koulutuksista, tapahtumista, kampanjoista, ajankohtaisista materiaaleista niin aikuisten kuin lasten ja nuorten lukutaidon kehittämiseksi valtakunnallisesti.

Euroguidance-uutiskirje

Uutisia tiedotuksen, neuvonnan ja ohjauksen asiantuntijoille kansainvälisistä asioista Suomesta ja maailmalta.

Luova Eurooppa

Uutisia kulttuurin kansainvälisyydestä sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja hauista.

eTwinning

eTwinning on eurooppalaisten koulujen yhteisö ja yhteistyön väline. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista koulutuksista ja mahdollisuuksista kehittää koulujen toimintaa kotikansainvälistymisen kautta.

EU:n nuoriso-ohjelmat 360°

Ajankohtaista tietoa Erasmus+ Youth in Action ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmista sekä kansainvälisestä nuorisotyöstä.

MPASSid-asiakastiedotteet

MPASSid-kirjautumisenvälityspalvelun tiedotuskanava. Viestimme noin kerran kuukaudessa palvelun ajankohtaisista asioista, kuten tietomalli- ja sopimusmuutoksista sekä esimerkiksi tulevista webinaareista ja muista tapahtumista. Tiedotteiden pääasiallinen kohderyhmä on MPASSid-luottamusverkosto, jonka kautta viestit lähtevät yhteyshenkilöille automaattisesti, mutta ne voi tilata itselleen myös uutiskirjemuodossa. Asiakastiedotteet lähetetään suomeksi ja ruotsiksi.