Kuvituskuva, tytöt naureskelevat yhdessä

Opetushallituksen uutiskirjeet tarjoavat ajankohtaista tietoa koulutuksesta ja kansainvälistymisestä. Tuotamme uutiskirjeitä myös yhteistyökumppaniemme kanssa. Voit liittyä haluamallesi postituslistalle tai peruuttaa tilauksen uutiskirjeiden tilaussivulla.

Ammatillisen koulutuksen uutiskirje

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen yhteinen uutiskirje, joka kokoaa yhteen ajankohtaisimmat ja tärkeimmät asiat ammatillisesta koulutuksesta ja sen kansainvälistymisestä. Kirje on tarkoitettu kaikille ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille. Se ilmestyy kerran kuukaudessa.

Asiakaspulssi

Kerromme Asiakaspulssi-uutiskirjeessä erilaisista osallistumismahdollisuuksista Opetushallituksen toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Kirjeestä saa tietoa muun muassa työpajoista ja tapahtumista, joissa keräämme ymmärrystä ajankohtaisiin kehittämisteemoihin liittyen sekä erilaisista lähtevistä kyselyistä ja lausuntopyynnöistä. Kirjeessä on myös mahdollisuus vastata ajankohtaisiin pulssikysymyksiin. 

Erasmus+ 

Haluatko tietoa Erasmus+ -ohjelman teemoista ja vaikuttavuudesta? Tilaa Erasmus+ -asiakaskirje! Kirje ilmestyy kerran kuukaudessa ja tarjoaa kiinnostavia näkökulmia Erasmus+ -ohjelmaan nopeasti omaksuttavassa muodossa. 

eTwinning

eTwinning on eurooppalaisten koulujen yhteisö ja yhteistyön väline. Uutiskirjeessä kerrotaan ajankohtaisista koulutuksista ja mahdollisuuksista kehittää koulujen toimintaa kotikansainvälistymisen kautta.

EU:n nuoriso-ohjelmat 360°

Ajankohtaista tietoa Erasmus+ Youth in Action ja Euroopan solidaarisuusjoukot -ohjelmista sekä kansainvälisestä nuorisotyöstä.

Euroguidance-uutiskirje

Uutisia tiedotuksen, neuvonnan ja ohjauksen asiantuntijoille kansainvälisistä asioista Suomesta ja maailmalta.

Harrastamisen Suomen malli

Kerromme uutiskirjeessä Harrastamisen Suomen mallin ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja materiaaleista.

Lasten, nuorten ja perheiden osallisuuden koordinaation uutiskirje

Uutiskirjeessä kerromme osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja sukupuolten tasa-arvoa edistävien ESR+ kehittämishankkeiden hankehauista ja rahoituspäätöksistä sekä koulutuksista ja tilaisuuksista. Lisäksi saat tietoa muista lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia koskevista ajankohtaisista tapahtumista. Kirje on tarkoitettu alueellisille ja valtakunnallisille hankehakijoille, rahoitusta saaville hankkeille sekä muille teemasta kiinnostuneille.

Lukutaito-ohjelman uutiskirje

Kerromme kuukausittain tulevista koulutuksista, tapahtumista, kampanjoista, ajankohtaisista materiaaleista niin aikuisten kuin lasten ja nuorten lukutaidon kehittämiseksi valtakunnallisesti.

Luova Eurooppa

Uutisia kulttuurin kansainvälisyydestä sekä tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja hauista.

MPASSid-asiakastiedotteet

MPASSid-kirjautumisenvälityspalvelun tiedotuskanava. Viestimme noin kerran kuukaudessa palvelun ajankohtaisista asioista, kuten tietomalli- ja sopimusmuutoksista sekä esimerkiksi tulevista webinaareista ja muista tapahtumista. Tiedotteiden pääasiallinen kohderyhmä on MPASSid-luottamusverkosto, jonka kautta viestit lähtevät yhteyshenkilöille automaattisesti, mutta ne voi tilata itselleen myös uutiskirjemuodossa. Asiakastiedotteet lähetetään suomeksi ja ruotsiksi.

OPH kouluttaa

OPH kouluttaa -uutiskirje sisältää ajankohtaista asiaa Opetushallituksen kustantamista oppimateriaaleista ja julkaisuista sekä maksullisista koulutuksista ja tapahtumista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Varhaiskasvatuksen ja yleissivistävän koulutuksen uutiskirje

Olemme koonneet sinulle tietoa varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen ajankohtaisista aiheista: kehittämisestä, tapahtumista ja uusista materiaaleista.