Puhelin: 029 533 1000 (vaihde)
Virallinen sähköpostiosoite: kirjaamo@oph.fi
Faksi: 029 533 1035
Postiosoite: Opetushallitus, PL 380, 00531 Helsinki
Käyntiosoite: Hakaniemenranta 6, 00530 Helsinki
Aukioloaika: arkisin klo 8.00 - 16.15

Opetushallitukseen osoitetut asiakirjat koronavirusepidemian aikana

Lähetäthän Opetushallitukselle osoitetut asiakirjasi ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo [at] oph.fi. Kirjaamon henkilökunta työskentelee toistaiseksi suurilta osin etänä, minä aikana paperipostin käsittelyssä saattaa olla katkoja.

Opetushallituksen puhelinnumeroihin soittaminen maksaa normaalin matkapuhelu- tai paikallisverkkomaksun verran. Vaihteeseen soitetut puhelut nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun takaamiseksi.

Opetushallitus toimii Hakaniemenranta 6:n virastotalossa vuokralaisena yhdessä Suomen Akatemian, Kotimaisten kielten keskuksen ja muutamien muiden toimijoiden kanssa.

Liikuntarajoitteisten kulkemista varten on Hakaniemenranta 6 pääsisäänkäynnin yhteydessä esteetön hissi (hissillä kulku aulapalvelun aukioloaikoina). Hakaniemenranta 6 pääsisäänkäynnin yhteydessä on esteetön hissi (aulapalvelun aukioloaikoina). Kiinteistössä on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön.
Vierailijoille varatut pysäköintipaikat ovat Hakaniemenkatu 2:n puolella kiinteistöä. Kiinteistössä on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön.

Virastotalon aulapalvelusta saa tarkempia tietoja kulkureiteistä, pysäköintipaikoista ja muusta esteettömyydestä.

Hakaniemenranta 6:n Aulapalvelu
aula.hakanimenranta6 [at] palmia.fi

puh: 040 351 7460
avoinna: 8.00–16.15
 

Palautteet esteettömyydestä voi osoittaa aulapalvelun sähköpostiin.