Kansalliset verkostot ja hankkeet

Kehittämisverkostojen ja hankkeiden tavoitteena on uudistaa toimintakulttuuria ja pedagogiikkaa, edistää oppilaiden oppimista, kouluviihtyvyyttä ja motivaatiota, tukea opettajien osaamisen kehittymistä ja työssä jaksamista, kehittää johtamisen käytäntöjä sekä luoda ja levittää uusia innovaatioita.
Infotilaisuus

TFK-ohjelman aluekohtaiset infotilaisuudet, hakukierros 2024

Aika ja paikka:
8. – 26.3.2024
Microsoft Teams -kokous
Tervetuloa TFK-ohjelman aluekohtaisiin infotilaisuuksiin maaliskuussa 2024! Järjestämme TFK-ohjelman sekä Ukraina-haun kohdealueille omat infosessiot, joissa käydään läpi, millaisiin asioihin tulisi yhteistyötä suunniteltaessa kiinnittää huomiota ja millaisilla yhteistyökuvioilla on mahdollisuuksia menestyä eri kohdealueilla.

Uralle suuntaa SIMHE-ohjauksesta – Toimittaja ja hallintotyöntekijä saivat uusia ajatuksia uraohjauksesta

SIMHE-ohjaus auttaa korkeasti koulutettuja Suomeen muuttaneita integroitumaan osaksi yhteiskuntaa. Se käy usein koulutuksen ja työllistymisen kautta, niin kuin on käynyt Anna Jarovajalle ja Elodie Magnierille.

Korkeakoulujen SIMHE-palvelut

Maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden korkeakoulutukseen liittyviä kysymyksiä ratkotaan erityisesti maahanmuuton vastuukorkeakouluissa, joiden työ on opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa (Supporting Immigrants in Higher Education in Finland, SIMHE).

Erasmus+ lyhytkestoisen liikkuvuushankkeen osallistujalle (KA122-SCH)

Yleissivistävän koulutuksen Erasmus+ KA122-SCH lyhytkestoisenhankkeen hallinnointiohjeet ja tärkeimmät lomakkeet. Ohjaamme avustettuja hankkeita myös webinaarein, lähitilaisuuksin ja infosähköposteilla.

Akkreditoidun liikkuvuushankkeen osallistujalle (KA121-SCH)

Akkreditoidun Erasmus+ -liikkuvuushankkeen osallistujalle (KA121-SCH) yleissivistävässä koulutuksessa. Onnistu liikkuvuushankkeen hallinnoinnissa sivulla olevien ohjeiden ja tärkeimpien lomakkeiden avulla!
Infotilaisuus

Erasmus+ yleissivistävä koulutus: Beneficiary Module -ohjaustuokio KA121-SCH ja KA122-SCH-hankkeille

Aika ja paikka:
19.6.2024 15.00 – 16.00
Erasmus+ Beneficiary Module -ohjaustuokio on tarkoitettu hyväksytyille Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen liikkuvuushankkeille. Erasmus+ Beneficiary Module (BM) peruskäyttö on samanlainen kaikilla...

Oppimisen tuen kehittäminen lukiokoulutuksessa

Hankeavustuksen tavoitteet Toisen asteen oppimisen tuen kehittämisohjelma linkittyy tiiviisti hallituskauden tavoitteeseen kehittää yhtenäinen tuen järjestelmä varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle...
Verkostotapaaminen

Oppimisen tuen kehittäminen lukiokoulutuksessa _ Alueelliset tapaamiset

Aika ja paikka:
8. – 12.4.2024
Teams
Haku-/ilmoittautumisaika:
29.2.2024 – 5.4.2024 klo 16:00
Alueellisilla tapaamisilla tuetaan hankkeiden kehittämistyötä. Matalan kynnyksen verkostotapaamisessa kuullaan ja keskustellaan hankkeista ja niiden edistymisistä. Eri hanketoimijoiden kohtaamiset...

B1-kielen opetussuunnitelman perusteiden päivitys 2023-2024

Näytetään 1-10/7809