Henkilökuvassa #kvosaaja: Kansainvälistymisen ja nuorten asialla, oli titteli nuorisotyöntekijä tai päällikkö

Merja Tervo, #kvosaaja-juttusarjamme kuudes vieras, on ollut EU:n nuoriso-ohjelmien matkassa Suomen EU-jäsenyydestä ja ensimmäisestä hakukierroksesta alkaen. Pitkä ura on kuljettanut Rovaniemen kaupungin nuorisotyöntekijästä hankeosaajaksi ja vapaa-ajan palveluiden palvelualuepäälliköksi. Lopulta mieleen ovat painuneet ennen kaikkea ”ihan vain ihmiset”.

Digitaalisuus joustavoittaa opintoja ja vahvistaa ammatillisen koulutuksen laatua ja tasa-arvoa

Etäyhteyksiä on hyödynnetty erityisesti pitkien välimatkojen vuoksi opetuksen ja oppimisen tukena Pohjois-Suomessa ja muualla Suomen haja-asutusalueilla. Korona-aikana ammatillisessa koulutuksessa...
Tapahtuma

Antirasismi oppimisessa, opetuksessa ja kasvatuksessa

Time and location:
29.11.2021 12.00–15.00
Enrolment period:
18.10.2021 – 29.11.2021 klo 11:55
Mitä antirasismi tarkoittaa oppimisessa, opetuksessa ja kasvatuksessa? Tule mukaan pohtimaan, miten voimme toimia antirasistisesti ja ymmärtää antirasismin kaikkia koskettavana jatkuvana oppimisena...

Creative Innovation Lab -hankkeet

EU:n Luova Eurooppa -ohjelma tukee Creative Innovation Lab -hankkeita, joiden tavoitteena on lisätä kulttuurin ja audiovisuaalisen alan yhteistyötä sekä yhteiskunnallista hyötyä uusien digitaalisten mahdollisuuksien avulla.

Mediakasvatus

Tältä sivulta löydät linkkejä erilaisiin sisältöihin, joissa käsitellään mediakasvatusta. Mediakasvatus opetussuunnitelmissa ja pedagogiikassa -osiosta löydät tietoa mediakasvatuksesta...

Kulttuurialan liikkuvuustuki

EU:n Luova Eurooppa -ohjelman Kulttuurin alaohjelma tukee taiteilijoiden ja muiden kulttuurialalla työskentelevien ammatillista liikkuvuutta vuodesta 2022 alkaen. Vuoden 2021 aikana taiteen ja kulttuurin eurooppalaisen liikkuvuustuen muotoja testataan i-Portunus -pilottiohjelman avulla.

Yhteistyöhankkeet

EU:n Luova Eurooppa -ohjelma tukee eurooppalaisten kulttuurialan ja luovien alojen toimijoiden välisiä yhteistyöhankkeita. Hankkeissa toteutat uusia sisältöjä ja toimintamalleja, verkostoidut ja opit uutta yhdessä muiden eurooppalaisten toimijoiden kanssa.

Teemapäiväkalenteri

Etsitkö inspiraatiota opetuksen suunnitteluun? Teemapäivien ja -viikkojen avulla nostetaan vuosittain esiin esimerkiksi liikenneturvallisuuteen ja koulurauhaan liittyviä ajankohtaisia aiheita. Materiaalit soveltuvat useiden oppiaineiden opetukseen.
Webinaari

Digioppimisen areena 2021 - Arena för digitalt lärande 2021

Time and location:
8.–9.12.2021
Enrolment period:
25.10.2021 – 30.11.2021 klo 23:59
Ei digiähkyä vaan tietoa ja esimerkkejä valituista teemoista. Digiä yhdessä -oppiminen edellä! Mistä oppimisen kokonaisarkkitehtuurissa on kyse? Mitä hyötyä viitearkkitehtuurista on? Miten...

Erasmus+ akkreditointi ammatilliselle koulutukselle (KA120-VET)

Erasmus+ akkreditointi ammatillisen koulutuksen toimijoille mahdollistaa suunnitelmallisen ja strategisen kansainvälisen liikkuvuuden uudella ohjelmakaudella 2021-2027. Akkreditointi on osoitus organisaation sitoutumisesta Erasmus-ohjelman laatustandardeihin. Akkreditointi mahdollistaa säännöllisen vuosittaisen Erasmus rahoituksen ammatillisen koulutuksen opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuteen.
Näytetään 1-10/5099