Erasmus+ nuorisoala: European Youth Together -hankkeiden haku päättyy 24.6.2021

European Youth Together -hankkeet ovat haettavissa Euroopan komission toimeenpanovirasto EACEA:sta. Hankehaku päättyy torstaina 24.6.2021 klo 18.00 Suomen aikaa (17.00 CET).

Korkeakoulutuksen eurooppalainen liikkuvuus: hallinnointi- ja raportointiohjeet

Ohjeet Erasmus+ korkeakoulutukselle ohjelman eurooppalaista liikkuvuutta (KA103) koskevien hankkeiden hallinnoijille

KA131 korkeakoulutuksen eurooppalainen liikkuvuus - hallinnointi- ja sopimusliitteet 2021

Valtionhallinnon kielitutkinnot (VKT)

Valtionhallinnon kielitutkintojärjestelmä on tarkoitettu julkishallinnon henkilöstön toisen kotimaisen kielen hallinnan osoittamiseen. Järjestelmän todistuksilla voit osoittaa myös Suomen kansalaisuuden saamiseksi edellytettävää suomen ja ruotsin kielen taitoa.

MPASSid-kirjautumisratkaisu on siirtynyt Opetushallitukselle

MPASSid helpottaa oppimispalveluiden käyttämistä MPASSid on tunnistuksenvälitysratkaisu, joka standardoi henkilötietojen välittämisen opetuksen tai koulutuksen järjestäjän henkilörekisteristä...

MPASSid-liittymissopimukset ovat uudistuneet

MPASSid-tunnistuksenvälityspalvelun liittymissopimus on uudistunut. Tärkeimpänä muutoksena palvelua tarjoava sopimusosapuoli on vaihtunut operaattorina toimineesta CSC:stä Opetushallitukseksi.

Löydä hankekumppanit

Luova Eurooppa perustuu kulttuurialan ja luovien alojen eurooppalaisten toimijoiden väliseen yhteistyöhön. Tarvitset siis hankekumppaneita, jotta voit hakea ohjelman rahoitusta. Tältä sivulta löydät vinkkejä kumppaneiden löytämiseen.

Tietosuoja kasvatuksessa, opetuksessa ja koulutuksessa

Tietosuoja varhaiskasvatuksessa, esi- ja perusopetuksessa sekä lukio- ja ammatillisessa koulutuksessa.

Osaamisen ennakointifoorumi (OEF)

Osaamisen ennakointifoorumi (OEF) on opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Opetushallituksen yhteinen ennakoinnin asiantuntijaelin. Sen tehtävänä on edistää koulutuksen ja työelämän välistä vuoropuhelua yhdessä opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Opetushallituksen kanssa.

Henkilötietojen siirto ETA-alueen ulkopuolelle

Henkilötietojen siirto ETA-alueen ulkopuolelle varhaiskasvatuksessa, esi- ja perusopetuksessa sekä lukio- ja ammatillisessa koulutuksessa.
Näytetään 1-10/4712