Ulkomaisten yliopistojen oppimateriaali- ja lehtitilaukset

Ulkomainen yliopisto voi hakea Opetushallituksesta taloudellista tukea Suomen kielen ja kulttuurin opetukseen liittyvien oppimateriaalien ja lehtien tilaamiseen

Täydennyskoulutushankkeen osallistujalle

Erasmus+ KA101 täydennyskoulutushankkeen osallistujalle

The Finnish Government Scholarship Pool -apuraha

The Finnish Government Scholarship Pool -apurahat on tarkoitettu tohtoritason jatko-opintoihin ja tutkimustyöhön suomalaisissa yliopistoissa ja valtion tutkimuslaitoksissa.

EDUFI Winter School – talvikoulu venäläisille ja ukrainalaisille jatko-opiskelijoille

Opetushallitus järjestää yhdessä suomalaisten yliopistojen tutkijoiden kanssa talvikoulun, joka on viikon mittainen poikkitieteellinen seminaari. Talvikoulun opettajat ovat suomalaisissa yliopistoissa työskenteleviä huippututkijoita, jotka edustavat eri tieteenaloja vuosittain vaihtuvien teemojen mukaan.

EDUFI Fellowship

Etsitkö apurahaa ulkomaisen väitöskirjatutkijan rekrytoimiseen? EDUFI Fellowship -apuraha on tarkoitettu erityisesti Suomessa tapahtuvan väitöskirjatyöskentelyn alkurahoitukseen. Apurahalla on saatu Suomeen erinomaisia nuoria tutkijoita, joista valtaosalle on järjestynyt myös jatkorahoitusta.
Koulutus

Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen täydennyskoulutushankkeiden Mobility Tool+ neuvontaa verkossa

Aika ja paikka:
19.9.2019 13.00–14.00
Erasmus+ KA101 täydennyskoulututushanke ja Mobility Tool+ käyttö
Koulutus

Erasmus+ yleissivistävän koulutuksen täydennyskoulutushankkeiden loppuraporttineuvonta verkossa

Aika ja paikka:
5.9.2019 13.00–14.00
Erasmus+ KA101 yleissivistävän koulutuksen täydennyskoulutushankkeet

Tutkintojen tunnustaminen

Tutkintojen tunnustamisella tarkoitetaan päätöstä siitä, millaisen kelpoisuuden toisessa maassa suoritettu tutkinto antaa työtä tai opiskelupaikkaa haettaessa. Päätöksiä tekevät viranomaiset, oppilaitokset ja korkeakoulut sekä työnantajat.

EDUFI-harjoittelu korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille

Jos opiskelet korkeakoulussa tai olet vastavalmistunut, voit hakea Opetushallituksen kautta työharjoitteluun ulkomaille. EDUFI-harjoittelu tukee opintojasi ja kasvattaa ammattitaitoasi. Saat meiltä myös apurahan harjoitteluasi varten. Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa.
Näytetään 1-10/2139