Tekijät

Sirkku Aboulfaouz

Kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja, sivuaineina liikunta ja biologia

Sirkku on työskennellyt päätoimisena oman uskonnon opettajana perusopetuksessa Helsingissä useita vuosia. Lisäksi hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus luokanopettajana erilaisista kieli- ja kulttuuriryhmistä tulevien lasten kanssa työskentelemisestä valmistavassa opetuksessa.

Anas Hajjar

Imaami

Anas on opiskellut lääketiedettä, opettanut islamia suomeksi aikuisille yli 20 vuoden ajan ja toiminut Suomen Islamilaisen Yhdyskunnan imaamina vuodesta 2010. Hän on toiminut virallisena suomi–arabia-kielenkääntäjänä vuodesta 1997 sekä työskennellyt uskontodialogin parissa ja eri uskonnon edustajien kanssa vuodesta 1993 lähtien. 
 

Mariam Hammoud-Rouhe

Filosofian maisteri, pääaineina seemiläiset kielet ja kulttuuri, islamin tutkimus ja arabian kieli

Mariam on työskennellyt arabian, ranskan ja englannin kielen opettajana sekä kääntäjänä ja tulkkina. Hän on opettanut islamin uskontoa pitkään perusopetuksessa eri kunnissa.
 

Suaad Onniselkä

Filosofian maisteri, virka-apulaisrehtori

Suaad on toiminut Salam – islamin polku -kirjasarjaprojektin koordinaattorina. Tehtävään on kuulunut kirjoittajaryhmien kokoaminen ja niiden työskentelyn ohjaaminen. Hän on islamin opetuksen asiantuntija, ja osallistunut muun muassa kansallisten islamin uskonnon perusteiden laatimiseen.
 

Hajar Sorsa

Kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja sekä islamin uskonnon aineenopettaja

Hajar on toiminut monipuolisesti koulutason kehittämistyössä, kuten tutor-opettajana ja opetussuunnitelman parissa.

 

Ayshah Wallin

Kasvatustieteiden maisteri ja varhaiskasvatuksen opettaja

Ayshan osaamisalueena on esi- ja alkuopetus.