Oletko kansainvälisistä tehtävistä kiinnostunut opetusalan asiantuntija, jolla on osaamista ja kokemusta opetuksen ja koulutuksen kehittämisestä? Liity FinCEEDin asiantuntijarekisteriin!
FinCEED kuvituskuva

 

Liittymällä FinCEEDin asiantuntijarekisteriin voit hakea kauttamme vapautuviin opetusalan kehitysyhteistyön kansainvälisiin tehtäviin. Tehtävät voivat olla lyhytaikaisia asiantuntijatehtäviä esimerkiksi Suomen kumppanimaissa ulkomailla tai Suomesta käsin annettavaa asiantuntijatukea yhteistyömaiden opetusviranomaisille ja sidosryhmille. Tehtävistä maksetaan korvaus ja muut matkustamiseen liittyvät kulut katetaan.

Opetusalan asiantuntijana tunnet suomalaista koulujärjestelmää, ja lisäksi olet kiinnostunut löytämään ratkaisuja globaalin oppimisen kriisin haasteisiin yhdessä Suomen kumppanimaiden edustajien kanssa.

Voit olla kokeneempi osaaja tai urasi alussa oleva tekijä, ja toivomme asiantuntijarekisteriin taustaltaan erilaisia osaajia esimerkiksi valtionhallinnosta, oppilaitoksista, yrityksistä, järjestöistä tai korkeakouluista.  

Rekisteriin ilmoittautumalla saat ajankohtaista tietoa opetusalan kansainvälisistä tehtävistä, koulutuksista ja muista ajankohtaisista asioista. 

Rekisteröi ansioluettelosi asiantuntijarekisteriimme ja olet mukana suomalaisten opetusalan asiantuntijoiden verkostossa.