Oletko kansainvälisistä tehtävistä kiinnostunut opetusalan asiantuntija, jolla on osaamista ja kokemusta opetuksen ja koulutuksen kehittämisestä? Liity FinCEEDin asiantuntijarekisteriin!

Liittymällä FinCEEDin asiantuntijarekisteriin voit hakea kauttamme vapautuviin opetusalan kehitysyhteistyön kansainvälisiin tehtäviin. Tehtävät voivat olla lyhytaikaisia asiantuntijatehtäviä esimerkiksi Suomen edustoissa ulkomailla tai Suomesta käsin annettavaa asiantuntijatukea kumppanimaiden opetusviranomaisille ja sidosryhmille. Tehtävistä maksetaan korvaus ja muut matkustamiseen liittyvät kulut katetaan.

Opetusalan asiantuntijana tunnet suomalaista koulujärjestelmää, ja lisäksi olet kiinnostunut löytämään ratkaisuja globaalin oppimisen kriisin haasteisiin yhdessä Suomen kumppanimaiden edustajien kanssa.

Voit olla kokeneempi osaaja tai urasi alussa oleva tekijä, ja toivomme asiantuntijarekisteriin taustaltaan hyvin erilaisia osaajia esimerkiksi valtionhallinnosta, oppilaitoksista, yrityksistä, järjestöistä tai korkeakouluista.  

Rekisteriin ilmoittautumalla saat ajankohtaista tietoa opetusalan kansainvälisistä tehtävistä, koulutuksista ja muista ajankohtaisista asioista. 

Rekisteröi ansioluettelosi asiantuntijarekisteriimme ja olet mukana suomalaisten opetusalan asiantuntijoiden verkostossa.

Rekisteriä kehitetään tällä hetkellä ja linkki rekisteriin päivitetään tälle sivulle, kun rekisteri on auki. Jos olet kiinnostunut opetusalan asiantuntijatehtävistä, voit jo lähettää ansioluettelosi meille osoitteeseen osaamiskeskus [at] oph.fi