Är du en expert inom utbildningssektorn som är intresserad av internationella uppgifter och som har kompetens inom och erfarenhet av utveckling av undervisning och utbildning? Anslut dig till FinCEEDs expertregister!
FinCEED kuvituskuva

Genom att ansluta dig till expertregistret kan du bli kandidat till internationella uppgifter inom utvecklingssamarbete inom utbildningssektorn som lediganslås via oss. Uppgifterna kan vara kortvariga expertuppdrag exempelvis vid finländska beskickningar utomlands eller expertstöd som ges från Finland till partnerländers utbildningsmyndigheter och berörda parter. En ersättning betalas för uppgifterna, och andra utgifter för resorna ersätts också.

Som expert inom utbildningssektorn känner du det finländska skolsystemet, och du är också intresserad av att hitta lösningar på den globala lärandekrisens utmaningar tillsammans med representanter för Finlands partnerländer.

Du kan vara en mer erfaren expert eller i början av din karriär, och vi hoppas att experter med olika bakgrunder, från exempelvis statsförvaltningen, läroanstalter, företag, organisationer eller högskolor, ska registrera sig i expertregistret. 

Genom att anmäla dig till registret får du aktuell information om internationella uppgifter inom utbildningssektorn, utbildningar och annat aktuellt.

Registrera ditt cv i vårt expertregister så är du med i det finländska nätverket av experter inom utbildningssektorn.