Uutinen

Maailman suurin vanhempainilta tulee jälleen – Ilmoita koulusi vanhempien valtakunnalliseen keskusteluun

Ajankohtaista
Vanhemmilla on tärkeä rooli lasten koulunkäynnissä. Miten koulu voisi tarjota vanhemmille ja huoltajille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti oman lapsensa koulun arkeen? Miten vanhempi voisi parhaiten tukea lapsensa koulunkäyntiä? Tule mukaan valtakunnalliseen tapahtumaan, jossa mahdollistetaan vanhempien välinen dialogi ympäri Suomen.

Maailman suurimman vanhempainillan tavoitteena on sitouttaa ja innostaa kaikki Suomen vanhemmat mukaan koulumaailman muutokseen. Tänä vuonna erityinen painopiste on vanhemmissa ja heidän mahdollisuuksissaan osallistua ja tulla kuulluksi oman lapsen koulun arjessa.

Maailman suurin vanhempainilta järjestetään maanantaina 12.11.2018 kello 18–19.30

Tapahtuma alkaa samalla kellon lyömällä kaikissa mukana olevissa kouluissa. Tilaisuuden järjestäminen on helppoa: koulun tarvitsee vain kutsua vanhemmat paikalle ja järjestää yhteinen tila sekä verkkoyhteys. Kouluille tuotetaan valmis materiaali illan toteuttamista varten. Materiaali sisältää ideoita, videomateriaalia, toimintaohjeita ja vinkkejä illan järjestämiseen. Kaikki materiaalit päivitetään osoitteeseen www.maailmansuurinvanhempainilta.fi marraskuuhun mennessä.