Uutinen

Ongelmia tasa-arvoavustusten maksuissa

Ajankohtaista
Opetushallituksen maksamia valtion erityisavustuksia esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin on ohjautunut väärille tileille. Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon keskus Palkeet selvittää virhettä. Jos huomaatte avustuksen ohjautuneen väärälle tilille eikä pankki ole ottanut alkuviikon aikana teihin yhteyttä, pyydämme olemaan yhteydessä pankkiinne.

Opetushallituksen maksamia valtion erityisavustuksia esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin on ohjautunut väärille tileille. Maksuja on ohjautunut pääasiassa väärille tileille kuntien ja kaupunkien sisällä. Tilanne koskee myös muutamia koulujen kannatusyhdistyksiä.

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon keskus Palkeet selvittää virhettä. Palkeet on ollut yhteydessä avustuksen saajiin ja pyytänyt varmistamaan, että maksu on tullut oikealle tilille. Pankeille on välitetty virheellisesti ohjautuneiden maksujen tiedot. Pankit ovat yhteydessä virheellisen maksun saaneisiin, jotta summa saadaan palautettua. Jos huomaatte avustuksen ohjautuneen väärälle tilille eikä pankki ole ottanut alkuviikon aikana teihin yhteyttä, pyydämme olemaan yhteydessä pankkiinne. Summan palautuksen jälkeen Palkeet maksaa avustussumman uudelleen oikealle tilille.

Pahoittelemme virheellisesti ohjautuneita maksuja ja niiden korjauksesta aiheutuvaa vaivaa.

Lisätietoja

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet, puh. 02955 64880, talouspalvelut.hml3@palkeet.fi