Uutinen

Kenestä vuoden 2020 tutoropettaja?

Ajankohtaista
Nyt voit ehdottaa vuoden tutoropettajaksi henkilöä, joka mielestäsi ansaitsee tunnustuksen tekemästään erinomaisesta työstä. Opetushallitus valitsee ehdotusten perusteella vuoden tutoropettajan.
Opettaja työssä

Vuoden tutoropettaja palkitaan juhlallisesti henkilökohtaisella digilaitteella Valtakunnallisessa tutoropettajapäivässä Hämeenlinnan Aulangolla 1.4.2020. Vuoden tutoropettaja valitaan nyt toista kertaa.

Ehdota vuoden tutoropettajaa 2020!

Tutoropettajalla tarkoitetaan opettajaa, joka toimii omassa yhteisössään muiden opettajien vertaiskouluttajana ja -tukena. Tutoropettaja voi erikoistua esimerkiksi digi- tai arviointitaitojen kouluttamiseen.

Ilmiantamasi tutoropettaja voi olla henkilö, joka on omalla esimerkillään ja lakkaamattomalla tarmollaan lisännyt opettajien välistä vuorovaikutusta, verkostoitumista ja yhteistyötä. Hän voi olla mittavan uran tehnyt opetusteknologia-guru tai vaikkapa arvioinnin kehittämiseen hurahtanut nouseva tähti. Onko hän kenties levittänyt tutoropettajatoiminnan ilosanomaa muihin kouluihin, kuntiin tai jopa ympäri valtakuntaa? Vai onko hän ensisijaisesti keskittynyt lähimpien kollegoiden ohjaamiseen ja mahdollisimman mittaviin paikallisiin vaikutuksiin? Vuoden tutoropettajan voi tunnistaa edellä mainituista kuvauksista tai sitten hänellä voi olla muita vahvuuksia.

Tee ehdotuksesi vuoden tutoropettajaksi viimeistään 18.3.2020.

Ehdota tutoropettajaa tästä.