Ammatillisen koulutuksen opiskeluhuollon iltapäiväkahvit

Oppilas- ja opiskelijahuolto Ammatillinen koulutus

 

Ammatillisen koulutuksen opiskeluhuollon iltapäiväkahvit järjestetään torstaina 16.2.2023 klo 14–15.

Iltapäiväkahvit on suunnattu ammatillisen koulutuksen järjestäjille, opiskeluhuoltohenkilöstölle sekä muille kiinnostuneille. Opetushallitus on julkaissut 13.12.2022 uudistetun määräyksen opiskeluhuollon keskeisistä periaatteista ja tavoitteista sekä opiskeluhuoltosuunnitelman laatimisesta ammatillisessa koulutuksessa. Määräykseen tehdyt muutokset liittyvät sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukseen sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuun siirtymiseen kunnilta hyvinvointialueille tammikuussa 2023. 

Iltapäiväkahvit tarjoavat tilaisuuden saada ajankohtaista tietoa Liikkuvasta opiskelusta opiskeluhuoltosuunnitelman rakentamisen tukena. Liikkuva opiskelu toiminnan tavoitteena on lisätä liikkumista ja opiskelukykyä toisella asteella ja korkeakouluissa. Opiskelukyky on opiskelijan työkykyä, joka on yhteydessä opintojen sujumiseen, hyvinvointiin ja tulevaan työkykyyn.

Iltapäiväkahvit tarjoilee johtava asiantuntija Pekka Tiitinen Liikkuva opiskelu -kokonaisuudesta.

Tilaisuutta ei tallenneta eikä siihen vaadita ennakkoilmoittautumista. Iltapäiväkahvin esitysmateriaalit lisätään jälkikäteen tilaisuuden tapahtumatietoihin.

Tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka

16.2.2023 14.00 – 15.00