Uutinen

Oph.fi-verkkopalvelu tukee asiantuntijoiden työtä – Auta meitä kehittämisessä vastaamalla kyselyyn

Ajankohtaista Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Korkeakoulutus Taiteen perusopetus Aikuiskoulutus Erasmus+
Opetushallituksen oph.fi-verkkopalvelun on vakiinnuttanut paikkansa asiantuntijoiden yhtenä työvälineenä ja tiedonlähteenä kasvatuksen, koulutuksen ja kansainvälisyyden aiheissa.
Kuvituskuva. Nainen tekee etätöitä.

Viime vuoden aikana Oph.fi-verkkopalvelulla oli yhteensä 2 570 000 käyttäjää. Arkena käyttäjiä on keskimäärin 16 000 käyttäjää päivässä. Viime vuonna koronaohjeistukset varhaiskasvatuksen ja koulutuksen järjestäjille toivat runsaasti kävijöitä sivuille. 

Nyt on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa Oph.fi-verkkopalvelun kehittämiseen, jotta se palvelisi entistä paremmin ja asiakaslähtöisemmin kaikkia käyttäjiä. Vastaamalla kyselyymme pääset vaikuttamaan verkkopalvelun sisältöihin ja siihen, että tiedot löytyvät jatkossa helpommin. Kysely on avoinna 8.6. asti ja voit vastata siihen suomen tai ruotsin kielellä. Vastaaminen vie aikaasi vain 5-10 minuuttia. 

Kyselyn päätteeksi voit osallistua arvontaan, jossa palkintoina on yksi vapaavalintainen tuote Opetushallituksen verkkokaupasta. Kyselyn jälkeen verkkopalvelun kehittämistä jatketaan asiakastyöpajoissa. Jos haluat olla jatkossa myös mukana kehittämisessä, niin jätä yhteystietosi kyselyn lopussa. Yhteystietoja ja vastauksia ei yhdistetä toisiinsa.