Tiedote

Tutustu Opetushallituksen päivitettyyn verkkosivuun medialle

Ajankohtaista
Opetushallitus on uudistanut verkkosivujaan medialle. Haluamme palvella mediaa entistä paremmin, ja nyt päivitetyltä sivulta oph.fi/media löytyy entistä enemmän materiaaleja toimitustyön tueksi.
Kuvituskuva, Opetushallitus

Saako politiikkaa puhua koulussa? Saako kevätjuhlassa laulaa suvivirren? Millaisia ohjeita Opetushallitus on antanut kevään juhlia varten? Miten koronarokotuksia käsitellään opetuksessa ja voiko nuori päättää itse rokottamisesta? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia tänään julkaistulta, medialle suunnatulta verkkosivultamme.

Sivulta löydät muun muassa tiedotteemme ja mediatilaisuuksiemme materiaalit. Uutena on julkaistu myös tietopankki-osio, johon on tiivistetty perustietoa varhaiskasvatukseen, opetukseen ja koulutukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista.

Verkkosivua täydennetään ja kehitetään median tarpeiden mukaisesti. Toivomme kokonaisuudesta mahdollisimman paljon palautetta, jotta sivustosta tulee aidosti mediatyötä palveleva. Voit jättää toiveesi tai palautteesi vastaamalla verkkosivukyselyymme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen media(at)oph.fi. Samasta sähköpostiosoitteesta voit myös tilata tiedotteemme suoraan omaan sähköpostiisi. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen verkkosivuumme!