Meddelanden

Ta del av Utbildningsstyrelsens förnyade webbsida för medier

Aktuellt
Utbildningsstyrelsen har förnyat sin webbsida som riktar sig till medierna. Vi vill betjäna medierna ännu bättre och på vår nya sida oph.fi/sv/om-oss/service-media finns ett ökat utbud av material som stöd för arbetet vid redaktionerna.
Kuvituskuva, Opetushallitus

Får man tala politik i skolan? Får man sjunga ”Den blomstertid” på vårfesten? Vilka instruktioner har Utbildningsstyrelsen gett för vårens avslutningsfester? Hur ska coronavaccineringen behandlas i undervisningen och kan en ung person själv bestämma om att ta vaccinet? Svaren på bland annat dessa frågor hittar du på vår webbsida för medierna som publicerats i dag.

På sidan hittar du bland annat våra pressmeddelanden och material från våra informationsmöten. Ett nytt tillägg är också en databank där vi har samlat grundläggande information om aktuella teman som berör småbarnspedagogik, undervisning och utbildning.

Webbsidan kompletteras och utvecklas utifrån mediernas behov. Vi hoppas få rikligt med respons på helheten så att sidan faktiskt i praktiken betjänar medierna möjligast väl. Du kan framföra önskemål eller ge respons genom att besvara vår webbenkät eller genom att skicka e-post till adressen medi(at)oph.fi. Via samma adress kan du också beställa våra pressmeddelanden direkt till din egen e-post. Välkommen att ta del av vår nya webbsida!