Uutinen

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään 5.9.

Ajankohtaista Perusopetus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Opettajat ja kasvattajat
Yrittäjien päivänä halutaan nostaa esiin yrittäjien tekemää työtä yhteiskunnan hyväksi. Yrittäjyys kiinnostaa myös nuoria.
Ihmisiä istumassa ja juttelemassa

Yrittäjän päivä on kunnianosoitus yrittäjien sitkeydelle. Yrittäjät tekevät arvokasta työtä yhteisen hyvinvointimme eteen. Poikkeustilanteen aiheuttamat olosuhteet ovat olleet monelle vaikeammat kuin koskaan.

Tänä vuonna moni yrittäjä on ollut kovilla ja monen yrityksen toiminta on koronapandemian takia vaakalaudalla. Korona on kohdellut yrityksiä epätasa-arvoisesti. Nyt, jos koskaan on syytä kiittää yrittäjiä heidän tekemästään työstä ja muistuttaa siitä, että yrittäjien ansiosta Suomessa on työpaikkoja ja verotuloja, sanoo Yrittäjän päivä säätiön puheenjohtaja, yrittäjäneuvos Riitta Antinmäki

Yrittäjyyden arvostus on nuorten keskuudessa nousemaan päin. Talous ja nuoret TaTin keväällä julkaisemassa tulevaisuusraportissa 68 % yläkoululaisista ja toiseen asteen opiskelijoista koki yrittäjyyden varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Kyselyyn vastasi lähes 15 000 nuorta.

Tutustu tarkemmin Yrittäjän päivään ja siihen liittyviin tapahtumiin sekä opettajien maksuttomiin koulutuksiin, jotka jatkuvat myös varsinaisen päivän jälkeen.