Henkilö, joka selaa puhelinta. Kuvassa eTwinning-logo.

Rekisteröidy

Rekisteröidy ja esittele itsesi ja kiinnostuksen kohteesi muille luomalla itsellesi profiili. Rekisteröidyttyäsi pääset opettajille ja muulle henkilökunnalle tarkoitettuun yhteistyötilaan, jossa pääset etsimään yhteistyökumppaneita projekteja varten.

Verkostoidu

Täydennä eTwinning-profiilisi ja lähde verkostoitumaan eTwinning Livessä!

Voit tutustua kollegoihin ympäri Eurooppaa esimerkiksi kumppanifoorumeilla, joissa he esittelevät projekti-ideoitansa. Voit vastata heidän viesteihinsä tai julkaista mahdollisia omia ideoitasi sopivalla foorumilla.

Osallistu ja inspiroidu

eTwinning-projekteista on olemassa runsaasti käytännön esimerkkejä ja hyödyllisiä vinkkejä. Inspiraatiota projekteihin saat myös eTwinning Liven kumppanifoorumeilta. Lisäksi erilaiset koulutuksemme tarjoavat uusia ideoita projekteihin ja mahdollisuuksia projektikumppanin löytämiseen.

Käynnistä

Kun olet löytänyt yhteistyökumppanin, voit suunnitella projektin hänen kanssaan. Sopikaa yhdessä aikataulu, tavoitteet, työtavat ja -välineet. Kansalliset eTwinning-tiimit hyväksyvät projektisi, jonka jälkeen projekti saa suojatun TwinSpace-oppimisympäristön.

Toimi

TwinSpace-oppimisympäristö on turvallinen viestintä- ja yhteistyöalusta kansainvälisessä projektissa toimimiseen. TwinSpacessa voi tutustua ja olla vuorovaikutuksessa muiden oppijoiden ja opettajien kanssa ympäri Eurooppaa, jakaa sisältöä, kuten kuvia, videoita ja tiedostoja sekä olla videoyhteydessä. Voit hyödyntää TwinSpacea myös projektin nettisivuna!

Kutsu oppijat mukaan ja ohjaa heidät työskentelemään ja ystävystymään kumppanikoulun oppijoiden kanssa.

Tiedota

Muista kertoa kansainvälisestä projektistasi kollegoillesi ja muille verkostoillesi. Jaa tunnelmia, oppimiskokemuksia ja oivalluksia myös omissa viestintäkanavissanne!

Kurkkaa ohjevideo eTwinningissä aloittamisesta ja inspiroidu!

"Beginning with eTwinning" video, eTwinning Europe, Youtube