Henkilö, joka selaa puhelinta. Kuvassa eTwinning-logo.

Rekisteröidy

Rekisteröidy ja esittele itsesi ja kiinnostuksen kohteesi muille luomalla itsellesi eTwinning-profiili. Rekisteröidyttyäsi pääset opettajille ja muulle henkilökunnalle tarkoitettuun yhteistyötilaan, jossa voit etsiä yhteistyökumppaneita projekteja varten.

Verkostoidu

Täydennä eTwinning-profiilisi ja lähde verkostoitumaan Networking-osiossa!

Voit tutustua kollegoihin ympäri Eurooppaa esimerkiksi Partner finding- osiossa, joissa he esittelevät projekti-ideoitansa. Voit vastata viesteihin tai julkaista mahdollisia omia ideoitasi sopivalla foorumilla.

Osallistu ja inspiroidu

eTwinning-projekteista on olemassa runsaasti käytännön esimerkkejä ja hyödyllisiä vinkkejä. Inspiraatiota projekteihin saat myös Partner finding- osiossa ideoita selaamalla. Lisäksi erilaiset koulutuksemme tarjoavat uusia ideoita projekteihin ja mahdollisuuksia projektikumppanin löytämiseen.

Käynnistä

Kun olet löytänyt yhteistyökumppanin, voit suunnitella projektin hänen kanssaan. Sopikaa yhdessä aikataulu, tavoitteet, työtavat ja -välineet. Kansalliset eTwinning-tiimit hyväksyvät projektisi, jonka jälkeen projekti saa suojatun TwinSpace-työskentelytilan.

Toimi

TwinSpace-työskentelytila on turvallinen viestintä- ja yhteistyöalusta kansainvälisessä projektissa toimimiseen. TwinSpacessa voi tutustua ja olla vuorovaikutuksessa muiden oppijoiden ja opettajien kanssa ympäri Eurooppaa, jakaa sisältöä, kuten kuvia, videoita ja tiedostoja sekä olla videoyhteydessä. Voit hyödyntää TwinSpacea myös projektin nettisivuna!

Kutsu oppijat mukaan ja ohjaa heidät työskentelemään ja ystävystymään kumppanikoulun oppijoiden kanssa.

Tiedota

Muista kertoa kansainvälisestä projektistasi kollegoillesi ja muille verkostoillesi. Jaa tunnelmia, oppimiskokemuksia ja oivalluksia myös omissa viestintäkanavissanne!

Kurkkaa alta video eTwinningissä aloittamisesta ja inspiroidu!